На ТВі набирають нових співробітників - журналістів-страйкарів обіцяють не карати

29 Квітня 2013
8200
29 Квітня 2013
18:06

На ТВі набирають нових співробітників - журналістів-страйкарів обіцяють не карати

8200
На ТВі набирають нових співробітників - журналістів-страйкарів обіцяють не карати

Канал ТВі планує розширити інформаційне мовлення та збільшення випусків новин. Про це «Детектор медіа» розказав новий керівник інформаційного мовлення Єгор Чечеринда.

 

За його словами, сьогоднішній, 29 квітня, випуск новин готує низка «маловідомих журналістів».

 

«Ми залучаємо нових людей, бо плануємо розширити інформаційне мовлення і плануємо зробити кілька випусків новин замість одного. У перспективі ми плануємо відновити ранкове мовлення. Тому ми набираємо у штат людей, щоб мати можливість робити більше інформаційних випусків. Тобто ті люди, які страйкують  і робили головний випуск новин, залишаться на роботі, ми зацікавлені у їх поверненні. Але нам потрібні нові люди, щоб робити кілька інформаційних  випусків», - сказав він.

 

Однак Єгор Чечеринда звертає увагу, що чинні оператори ТВі погодились забезпечити сьогоднішній випуск новин: «Ми говорили з операторським колективом нашого каналу. І операторський колектив на майбутнє висловив готовність приступити до виробництва. Сьогодні у нас  була зустріч з операторами, і вони пообіцяли, що сьогодні ввечері вони забезпечать вихід в ефір без залучення сторонньої допомоги».

 

Пан Чечеринда зазначив, що операторів у першу чергу цікавило те, чи  не буде звільнень, і чи виплачуватиметься у подальшому зарплата.

 

«Від себе хочу сказати, що на всіх летучках ми заявляли: репресій не буде. Ми  казали, що лише підтримуємо профспілковий рух, тільки він має бути правильно оформлений, щоб всі люди були у штаті телеканалу», - сказав він.

 

Також пан Чечеринда зазначив, що є твердий намір взяти у штат Юлію Литвиненко, яка має вести випуск новин 29 квітня. Також, за його словами, ведучій було запропоновано подати свої пропозиції щодо власної авторської програми.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», 29 квітня, на ТВі вперше з початку конфлікту на каналі вийдуть в ефір новини. 

 

Нагадаємо, що 23 квітня журналісти ТВі оголосили страйк до вирішення конфлікту між власниками каналу. 24 квітня вони створили осередок профспілки і оприлюднили свої вимоги. Серед них - розірвати трудовий договір із новим керівником Артемом Шевченком і керівником ТОВ «Інтерпрофіт» (продакшн ТВі) Олегом Радченком, призначити в. о. керівників до вирішення спору між засновниками та інвесторами каналу в суді, оприлюднити прозору структуру власності ТВі та оголосити з документальним підтвердженням кінцевого бенефіціара, не змінювати сітки мовлення та не втручатися в професійну діяльність журналістів тощо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8200
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ха
4012 дн. тому
интересна логика публикаций претендующего на "незалежность" и незаангажированность "профильного издания". Так, все высеры вокруг ТВі - нишевого малорейтингового телеканала, часто одни и те же лишь с заменой заголовка, можно перечитать вдоль и впоперек. При этом очевидна и направленность мнения редакции в подборке публикаций. Еще можно узнать что-то ,про то ,что где-то там в Емене, про мелкие мало кому интересные прожекты и публикации в каком-то там специфическом глянцевом журнале (это ж имеет, видимо, прямое отношение к сфере телевидения). и даже можно узнать про хобби и семейные тайны людей, которые не ясно: кто и звать-то их ни как. Из профильного издания, между тем, нельзя узнать о печальном событии - смерти продюсера артистов и М1 господина Огира, ушедшего из жизни в 32 года. Наверное потому ,что любое событие в Емене для издания, рассчитанного на чисто украинскую публику - значимее и важнее, а еще надо быть, наверное, либо ни кому не потребным Кривошапко либо продажной журналисткой Станко или Сайчуком, которые, как флюгер, впрочем - ни как флюгер, а за деньги...бегают между разнопартийными хозяевами разных каналов и готовят "честный" и непредвзятый материал на паркетные тематики.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду