Артема Денисова на НТКУ змінив Володимир Шубін

18 Квітня 2013
6750
18 Квітня 2013
14:02

Артема Денисова на НТКУ змінив Володимир Шубін

6750
Артема Денисова на НТКУ змінив Володимир Шубін

Заступником генерального директора Національної телерадіокомпанії (НТКУ)  призначений Володимир Шубін . Артем Денисов, який раніше обіймав цю посаду, йде з каналу. Про це повідомляють джерела «Детектор медіа».

 

Володимира Шубіна  сьогодні представили колективу НТКУ.

 

Артем Денисов у коментарі «Детектор медіа» підтвердив інформацію про те, що він залишає НТКУ. За його словами, до цього кроку його спонукала пропозиція щодо нового місця роботи. Компанію, у якій відтепер працюватиме, він поки що не називає, однак каже, що  вона має стосунок до медіа.

 

Наразі «Детектор медіа» чекає на коментар від т. в. о. генерального директора Національної телекомпанії України Олександра Пантелеймонова.

 

Про ці призначення раніше повідомляла «Дуся». За інформацією сайту, пан Шубін має досвід роботи фінансистом у держструктурах.

 

Нагадаємо, Артем Денисов прийшов на НТКУ у березні 2010 року у команді Єгора Бенкендорфа, який тоді очолював телекомпанію.

 

Артем Денисов  протягом 2007-2008 років працював на виробництві «Укртелефільму» разом з  режисером артхауcного кіно Іллею Хржановським.  Потім обіймав посаду віце-президента НТКУ за Віталія Докаленка. В 2009-му році після ротації менеджменту на Першому був генеральним директором Міжнародного кінофестивалю  «Молодість».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6750
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду