Видавничий дім «Картель» випустив журнал про самопізнання і езотерику «Секреты молодости»

16 Квітня 2013
5648
16 Квітня 2013
14:29

Видавничий дім «Картель» випустив журнал про самопізнання і езотерику «Секреты молодости»

5648
Видавничий дім «Картель» випустив журнал про самопізнання і езотерику «Секреты молодости»

Видавничий дім «Картель» оголошує про запуск нового журналу «Секреты молодости». Про це повідомляє прес-служба ВД.

 

Періодичність нового видання - шість разів на рік. Перше число видання вийшло за квітень-травень. Ціна журналу - 27 грн., тираж - 65 000 екз.

Як зазначає прес-служба, нове видання призначене для тих, хто захоплюється езотерикою, психологією і філософією. На обкладинці першого номера журналу - символ енергетичної рівноваги, потрібного людині для здорового і щасливого життя.

У кожному номері читачі знайдуть статті про те, як досягти внутрішньої гармонії і душевного комфорту; як впливають на наше життя культура і традиції Сходу і знання Заходу; про останні досягнення косметології, традиційної та нетрадиційної медицини; про незвичайний підхід до звичайних речей - харчуванню, сну, інтимних стосунків; аналіз модних течій - психотерапії, аюрведи, натуропатії та інших.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Видавничий дім «Картель» починає з травня випускати журнал-календар про здоров'я «Здоровый подход».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5648
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду