«1+1» підтримав ініціативу ООН «Мій Світ»

16 Квітня 2013
5427
16 Квітня 2013
13:31

«1+1» підтримав ініціативу ООН «Мій Світ»

5427
«1+1» підтримав ініціативу ООН  «Мій Світ»

Ведучі телеканалу «1+1» Руслан Сенічкін, Лідія Таран та Марічка Падалко підтримали глобальну ініціативу  ООН з визначення пріоритетів  світового розвитку та проголосували за проблему, яку вважають найактуальнішою для України. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

В рамках ініціативи «Мій світ» Руслан Сенічкін в ефірі «Сніданку з 1+1» проголосував за зміни та закликав глядачів голосувати  за краще життя в Україні.

 

«Ідея дуже проста й цікава. Заходите на сайт та голосуєте за зміни, яких, на вашу думку, потребує Україна. Адже голос кожного допоможе змінити наше з вами майбутнє, принаймні я на це сподіваюсь», - сказав у прямому ефірі Руслан Сенічкін.

 

Ведучі Телевізійної Служби Новин на Лідія Таран та Марічка Падалко теж долучилися до акції, записавши свої відеозвернення до глядачів телеканалу, у яких ведучі закликають проголосувати за проблеми, які потребують негайного вирішення.

 

Марічка Падалко основним пріоритетом для України визначила підвищення рівня охорони здоров'я. «Без здорової нації, якщо ми не зможемо турбуватися про охорону здоров'я наших дітей, не може бути майбутнього», - зазначила ведуча ТСН. 

 

«Я підтримую будь-які ініціативи, якщо вони зможуть зробити життя людей більш комфортним та обнадійливим і взагалі підвищити добробут в Україні», - прокоментувала  Лідія Таран свою участь у цій акції. Телеведуча проголосувала за доступну та якісну освіту, захист від злочинності й насильства,  чесну та ефективну владу  й політичні свободи.

 

За інформацією прес-служби такими відеозвереннями «1+1» запрошує глядачів каналу приєднатись до голосування в опитуванні ООН. «Відеозвернення ведучих «1+1» є проявом корпоративної соціальної відповідальності «1+1 Медіа», а також небайдужістю каналу «1+1» та ТСН до гострих соціальних проблем», - йдеться у повідомленні прес-служби.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5427
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду