Євгеній Кисельов позитивно оцінює зміну власників «Інтера»

11 Квітня 2013
6888
11 Квітня 2013
16:31

Євгеній Кисельов позитивно оцінює зміну власників «Інтера»

6888
Євгеній Кисельов позитивно оцінює зміну власників «Інтера»

Директор «Національних Інформаційних Систем» («НІС») на телеканалі «Інтер» Євгеній Кисельов позитивно оцінює зміну власників телеканалу «Інтер». Про це він зазначив під час під час онлайн-конференції на сайті podrobnosti.ua11 квітня .

 

«Зміну власників "Інтера" оцінюю позитивно, - сказав він, відповідаючи на питання. - І закриття програми "Велика політика" також. Це дало мені можливість зайнятися новою цікавою роботою».

 

За словами Кисельова, зміна власників принесла ясність і прозорість на канал. «Тепер все ясно и прозоро... Канал декілька років плив без руля і без вітрил», - зауважив Кисельов, пригадуючи роки, коли власником був Валерій Хорошковський.

 

За словами нінишнього керівника новинного продакшину «Інтера», було не зрозуміло, чи Хорошковський володів каналом чи ні, чи передав управління активами своїй дружині.

 

«Насправді він керував «Інтером» у ручному режимі, суміщаючи це з основною роботою керівника митниці, СБУ, віце-прем'єра, неодноразово перебуваючи в тривалих відрядженнях за кордоном», - розповів директор НІСу.

 

«Найгірше, коли акціонери починають втручатися в поточні справи. Зараз немає дрібної опіки, мені довіряють і не втручаються у поточні справи», - запевнив пан Кисельов.

 

Далі Євгеній Кисельов зазначив, що йому не соромно за програму «Велика політика», що це був позитивний епізод його біографії. «Рейтинги свідчили про те, що програму дивилися, чекали», - сказав він.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6888
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ooo123
4092 дн. тому
Откуда только у этого российского сноба столько самоуверенности и наглости! Он забыл что в течение нескольких лет этот самый акционер выплачивал ему заработную плату равную годовому доходу ведущего журналиста, за заунывное шоу без рейтингов..А теперь, положив ноги на стол, он берет на себя право оценивать стиль управления Хорошковского?!. Он что не отдает себе отчет ПОЧЕМУ оказался на этой должности в преддверии 2015 года?
Otrar
4093 дн. тому
У Киселева типично лакейское поведение. Изо всех сил лижет новым хозяевам, а старых поносит. Некрасиво гнать на Хорошковского, когда он уже слинял отседова и не может ответить. Надо было его критиковать, когда он был в силе и непосредственным хозяином Киселева. Но тогда кишка была тонка, а сейчас уже Кисель осмелел под защитой Левочкина и Фирташа - походя лягнуть ослабевшего и упавшего Хорошковского - настоящий герой и моральный авторитет, чем там.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду