Ірину Курчакову на «Україні» замінить Юлія Гатітуліна

5 Квітня 2013
5367
5 Квітня 2013
11:43

Ірину Курчакову на «Україні» замінить Юлія Гатітуліна

5367
Ірину Курчакову на «Україні» замінить Юлія Гатітуліна

Директором департаменту планування програм телеканалу «Україна» стала Юлія Гатітуліна. Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі каналу.

 

Пані Гатітуліна працює на цій посаді з січня 2013 року. Раніше «Україна» не повідомляла про такі кадрові зміни.

 

«Юлія - ​​це людина, яка має великий досвід, вона пропрацювала на каналах холдингу «Медіа Група Україна» більше 8 років. За ці роки Юлія внесла великий внесок у розвиток каналів «Україна» та «Донбас», зарекомендувавши себе як відмінний фахівець в сфері планування програм, і показавши великий потенціал професійного зростання. Раніше Юлія займалася питаннями дослідження глядацької аудиторії, а також питаннями маркетингу в рамках планування і випуску програм», - повідомляє канал.

 

Також прес-служба звертає увагу на те, що «канал «Україна» працює на ТВ-ринку вже більше 20 років і має  значний «кадровий резерв».

 

Юлія Гатітуліна підпорядкована безпосередньо генеральному директору каналу «Україна» Марині Миргородській. Перед  нею стоїть завдання нарощувати  показники, «що повністю відповідає амбіційним планам каналу «Україна», до реалізації яких Юлія  була залучена і раніше», додає прес-служба.

 

Нагадаємо, раніше на цій посаді працювала Ірина Курчакова, яка залишила телеканал на початку 2013 року і заснувала  власний продакшн Accel Time Production, а згодом  стала програмним директором  телеканалу «Інтер» і заступником директора компанії «Дайрект Сайт Аквізішн».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5367
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду