«Теле про» запускає інтелектуальне шоу, схоже на «Хто хоче стати мільйонером»?

4 Квітня 2013
6875
4 Квітня 2013
12:09

«Теле про» запускає інтелектуальне шоу, схоже на «Хто хоче стати мільйонером»?

6875
«Теле про» запускає інтелектуальне шоу, схоже на «Хто хоче стати мільйонером»?

Продакшн «Теле про» (виробнича структура «Медіа групи Україна») розпочинає роботу над новим ігровим проектом, що буде подібним до британського формату Who wants to be a millionaire? Про це  повідомляють джерела «Детектор медіа».

 

Особливістю цього проекту стане те, що  відповідати на запитання ведучого учасники будуть парами.

 

Бажаючих взяти участь у кастингу просять надсилати заявки на адресу «Теле про».

 

«Ти розумний і азартний? Ти бажаєш реалізувати свої плани? Ти знаєш, що заслуговуєш більшого?Ти віриш, що можна заробляти гроші своїм розумом? Ти готовий зробити крок у майбутнє? Ти хочеш, щоб тебе побачила вся країна? Ти можеш заробити 50 000 грн і здійснити свою мрію! Запрошуємо взяти участь у новому TV-шоу, де кожному учасникові буде надано можливість виграти грошовий приз, відповідаючи на запитання ведучого», - йдеться у анонсі кастингів.

 

Героями шоу можуть стати люди різних професій та віку, головна умова азарт та бажання перемогти.

 

Наразі у прес-службі телеканалу «Україна» «Детектор медіа» заявили, що про появу цього проекту їм не відомо.  Прес-служба «Медіа групи Україна» пообіцяла прокоментувати цю інформацію згодом.

 

Нагадаємо, українські канали вже двічі адаптували формат Who wants to be a millionaire? Перша адаптація вийшла у 2000 році під назвою «Перший мільйон» на «1+1», друга у 2011  стартувала на «Інтері» і називалась - «Мільйонер. Гаряче крісло».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6875
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Барабашка
4048 дн. тому
На Украине вон еще какое-то игровое шоу запускают: http://gsblog.com.ua/blog/kanal-ukraїna-vlashtueh-rozpodil-groshejj/
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду