ТЕТ запускає шоу з дотепними коментарями до відео з YouTube

3 Квітня 2013
4972
3 Квітня 2013
11:55

ТЕТ запускає шоу з дотепними коментарями до відео з YouTube

4972
ТЕТ запускає шоу з дотепними коментарями до відео з YouTube

8 квітня на телеканалі ТЕТ стартує новий проект «У ТЕТa в інтернеті!» за форматом Heroes of the Internet компанії Red Arrow International. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У проекті демонструватиметься смішне відео з YouTube з дотепними коментарями, які пояснюють передумови та наслідки зафіксованої на відео ситуації. Сам формат Heroes of the internet під час показу на «Формат-шоу» форуму Kiev media week  у 2012 році викликав сміх та оплески в залі.

 

«При цьому не тільки посміємося над знаковими «фейламі», але і по кісточках розберемо кожен кадр. Наші коментатори звернуть увагу на такі речі, які ви б і не помітили. Це буде не звичайний перегляд смішних відео, а справжнє розслідування!», - повідомляє ТЕТ. Приміром у проекті експерти визначать: якщо на весільній церемонії наречена впала в басейн, всьому виною наречений, що задивився на груди дружки.

 

Програма виходитиме з понеділка по четвер о 22.20. Вироблятиме шоу на замовлення ТЕТу «Асаулюк Продакшн».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4972
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду