Ток-шоу Пальчевського не вийшло в ефір 1 квітня з технічних причин

2 Квітня 2013
7766
2 Квітня 2013
12:21

Ток-шоу Пальчевського не вийшло в ефір 1 квітня з технічних причин

7766
Ток-шоу Пальчевського не вийшло в ефір 1 квітня з технічних причин

1 квітня  прем'єра соціального ток-шоу «З Андрієм Пальчевським "Про життя"» на Першому національному не вийшла з технічних причин. Про це «Детектор медіа» повідомив т. в. о. генерального директора Національної телекомпанії України Олександр  Пантелеймонов.

 

Програма вийде в ефір сьогодні, 2 квітня, і з заявленою раніше темою - жахливий стан українських доріг. 

 

За  словами пана Пантелеймонова, затримка прем'єри ток-шоу зумовлена бажанням команди проекту якомога краще підготуватись до ефіру.

 

«Я так розумію, що команда проекту хотіла якомога професійніше підготуватись до ефіру. Інколи навіть для високопрофесійних людей  буває важко розпланувати свій час. Мені здається, що вони просто не встигли супер-якісно усе зробити. Знаючи вимогливість Андрія Пальчевського, це не є для мене великою несподіванкою. Сподіваємось на високі показники телеперегляду, і що з першого випуску програму полюблять», - зазначив пан Пантелеймонов.

 

Як повідомляла «Детектор медіа»,  нове ток-шоу виходитиме у вечірньому праймі Першого каналу з понеділка по четвер. Початок трансляції о 19.50, у четвер - о 19.20, кожен випуск програми триватиме 60 хвилин. 

 

Нагадаємо, минулого року ток-шоу подібного формату із назвою «Про життя» виходило на телеканалі «Інтер», виробництвом шоу займалась «Студія Квартал-95». Однак, як вже повідомляла «Детектор медіа», нове керівництво «Інтера» вирішило не продовжувати проект.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7766
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ніс
4042 дн. тому
Обіцяли-про жахливі дороги,а вийшли з іншою темою.Де ж вони, технічні покращення? Вочевидь ліпили прем"єру похапцем. Скорий поспіх-людям посміх...
ОПЬЯТЬ
4043 дн. тому
будемо звільняти ПЕРШИЙ від ледарів і бездарів.Як ІНТЕР.
П-ская
4043 дн. тому
Алкаш
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду