В судовому засіданні щодо прав власності на "1+1" оголошено перерву до 1 червня

31 Травня 2006
24741
31 Травня 2006
13:49

В судовому засіданні щодо прав власності на "1+1" оголошено перерву до 1 червня

24741
В судовому засіданні щодо прав власності на "1+1" оголошено перерву до 1 червня
Сьогодні в Печерському райнному суді Києва продовжився розгляд справи за позовом Ігоря Коломойського до Олександра Роднянського щодо визнання прав власності на частку у статутному фонді «1+1».

У судовому засіданні, окрім позивача і відповідача, третьою стороною виступає іноземна компанія «Інтер-медіа». Як раніше повідомляла ТК, за інформацією ТОВ „1+1”, її власниками є: компанія Сentral Мedia Еnterprises (60% статутного фонду), а також Олександр Роднянський і Борис Фуксман (по 20% кожний). Але голова ради директорів каналу Олександр Роднянський має право розпоряджатися 70% „1+1”, інші 30% знаходяться у власності дочірньої кoмпанії СМЕ - „Інтер-медіа”.

На сьогоднішьому засідання слово для надання додаткових пояснень було надано представнику позивача В'ячеславу Карташову. Ним була викладена позиція представників Ігоря Коломойського і вимоги щодо визнання за останнім прав власності на частку у статутному фонді "1+1". Зі слів В'ячеслава Карташова випливає, що домовленість щодо купівлі-продажу "1+1" була окремою частиною комерційної операції, учасниками якої були Ігор Коломойський, Олександр Роднянській, Борис Фуксман, СМЕ та ще низка компаній. Метою цієї операції був перерозподіл прав власності всередені групи компаній, що мають відношення до студії "1+1". Представники позивача стверджують, що в червні 2005 року відповідної домовленісті між сторонами було досягнуто.

Представники відповідача та третьої сторони заявили клопотання про оголошення перерви у судовому засіданні для вивчення обставин, викладених в поясненнях позивача. Судове засідання буде продовжене о 10.00 1 червня.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24741
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду