ІТК оголошує відкритий тендер на проведення телевізійних вимірювань у 2008-2013 роках

6 Березня 2006
9178
6 Березня 2006
14:57

ІТК оголошує відкритий тендер на проведення телевізійних вимірювань у 2008-2013 роках

9178
22 лютого відбулися чергові звітно-виборчі збори Індустріального телевізійного комітету, де було прийнято рішення про оголошення тендеру з організації системи телевізійних досліджень
ІТК оголошує відкритий тендер на проведення телевізійних вимірювань у 2008-2013 роках
22 лютого відбулися чергові звітно-виборчі збори Індустріального телевізійного комітету, де було прийнято рішення про оголошення тендеру з організації системи телевізійних досліджень
 «Тенедер цей є запланованим і проводиться не тому, що галузь незадоволена роботою нинішнього підрядника, - запевняє голова ІТК, генеральний директор D’Arcy / Starcom MediaVest Group Олег Попенко, - а тому, що у всіх членів комітету є домовленість про те, що кожен контракт від імені ІТК буде укладений тільки після проведення тендерів з пропозиціями різних підрядників. І контракт отримає та компанія, яка запропонує найкращке співвідношення ціни і якості».

Нагадаємо, що зараз ІТК є замовником вимірювань методом піплметрії у компанії GFK. Термін дії контракту із GFK закінчується наприкінці 2007 року.

24 лютого було проведено засідання технічного комітету ІТК, де було затверджено план з проведення вищеозначеного тендеру. Тендер буде проводитись у три етапи:
- стратегічний (березень 2006 року) – серія переговорів із дослідницькими компаніями на предмет їх зацікавленості щодо участі у такому тендері, з’ясування їх бачення стратегії розвитку ТБ-вимірювань в Україні;
-  тестовий (квітень-травень 2006 року) – з’ясування технічної працездатності нових технологій;
- ціновий (серпень-вересень 2006 року) – оцінка можливостей компаній і проведення порівняння вартості вимірювання на базі максимально деталізованого технічного завдання.

Тендер проводиться на відкритій основі, і до участі у ньому запрошуються всі зацікавлені дослідницькі компанії, що мають відповідний досвід і можливості. На сьогодні до участі у тендері запрошені такі компанії: GfK, TNS, AGB, Моніторинг ЗМІ України, Київський міжнародний інститут соціології, Социс, УММ.

Олег Попенко вважає, що всім учасникам цього тендеру потрібно мати на увазі один важливий момент. «Зараз телебачення як засіб комунікації розвивається дуже стрімкими темпами, - вважає він, - На світових ТБ-ринках, як і на українському, з’являються тенденції, які кардинально змінюють галузь. Вони передусім пов’язані з розвитком цифрових технологій, зокрема йдеться про  інтерактивність ТБ, фрагментацію телеканалів та телеперегляд на замовлення. Виходячи з усього цього, нам потрібні такі телевізійні вимірювання, які б враховували всі сучасні тенденції, щоб на період дії контракту вони не виявилися застарілими».


"Детектор медіа" за інформацією прес-служби ІTK
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9178
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду