Рейтинги радиостанций, январь 2006 г.

16 Лютого 2006
13095
16 Лютого 2006
15:26

Рейтинги радиостанций, январь 2006 г.

13095
Рейтинг популярности FM–станций среди всех слушателей, г. Киев.
Рейтинги радиостанций, январь 2006 г.
Стали известны очередные результаты исследований Sirex Marketing Servise популярности FM-радиостанций г. Киева и всей Украины за январь`2006.

Без изменений остается первая пятерка лидеров радиовещания, это по-прежнему, в порядке убывания, Русское радио Украина, Шансон, Люкс ФМ, Хит ФМ и Наше радио.

Однозначна и неизменна позиция лидера у Русского радио Украина, что справедливо как в отношении киевской аудитории(21,2%), так и сетевой по Украине (9,5%). Стабильна популярность радио Шансон, также наблюдается рост у Авторадио. При достаточно высоких позициях в Киеве радиостанции GALA радио, по-прежнему в сетевом рейтинге не входит  в первую десятку.



 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13095
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду