ТЕТ отримав попередження за трансляцію «Вікон» Нагієва

8 Лютого 2006
29128
8 Лютого 2006
15:46

ТЕТ отримав попередження за трансляцію «Вікон» Нагієва

29128
ТЕТ отримав попередження за трансляцію «Вікон» Нагієва

Сьогодні Національна рада з питань телебачення та радіомовлення оголосила телекомпанії ТЕТ попередження за порушення вимог Експертної комісії при міністерстві культури та мистецтв щодо трансляції програми «Вікна»  з Дмитром Нагієвим.

Заступник голови Нацради Ігор Курус зазначив, що комісія встановила вікові обмеження на трансляцію цієї програми, про що, за його словами, Нацрада повідомляла телекомпанію ТЕТ: «Оскільки телекомпанія ТЕТ не відреагувала на листи Нацради з попередженням, що  при трансляції «Вікон» Експерною комісією встановлені обмеження по віковій категорії, до телекомпанії була застосована каральна санкція».

Також, ще одна програма ТЕТу опинилась у полі зору Національної ради – телешоу «Дім-2». Однак, для того, щоб з’ясувати наскільки правомірною є трансляція цієї передачі
Нацрада  звернулася до Експертної комісії при міністерстві культури  надати висновки, а до з’ясування обставин можливості показу цієї компанії на території України прийняла рішення рекомендувати телекомпанії ТЕТ припинити трансляцію телешоу.

«Детектор медіа» звернулася за коментарями до голови правління ЗАТ „Телекомпанія „ТЕТ” Григорія Тичини. Однак, поки що пан Тичина попередження не коментує, але завтра телекомпанія збирає прес-конференцію з цього приводу.

«Детектор медіа».

Нацрада винесла попередження Новому каналу.

"Вікна" Нагієва дозволено транслювати по телебаченню пізно ввечері та вночі
Мы за это еще и платим…

Нагієвські "Окна" "світитимуть" глупої ночі?

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29128
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду