Як зробити “чудову інформаційну сімку” Цивільного кодексу менш дивовижною?

24 Січня 2006
17781
24 Січня 2006
14:33

Як зробити “чудову інформаційну сімку” Цивільного кодексу менш дивовижною?

17781
заборона на… поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди може бути обмежена в інтересах прав людини.
Як зробити “чудову інформаційну сімку” Цивільного кодексу менш дивовижною?

22 грудня 2005 р. Верховна Рада розглянула ряд проектів із внесення змін до інформаційного законодавства. Зокрема, було прийнято у другому читанні й у цілому проект Закону України “Про внесення змін до Цивільного кодексу України (щодо права на інформацію)”, зареєстрований під № 3547. Тепер цей документ вже носить назву  Закону №3261-IV. Відбувалась подія за помітно низької явки депутатів проурядових фракцій, передусім НСНУ. Та все ж із 409 депутатів “за” проголосувало 281 поряд із необхідними 226. Авторами документа зазначаються народні депутати України М.Томенко, Ю.Артеменко, С.Гмиря, Е.Матвійчук.
Під час укладання цього коментаря стало відомо, що 9 січня 2006 р. Президент Ющенко вже підписав закон. Аби документ став чинним, залишається дочекатися його офіційного оприлюднення, що, здається, має статися незабаром . Далі за текстом ітиметься про причини, передумови і дещо про процес прийняття документа, а також про ефект від внесених ним змін до сімох інформаційних статей Цивільного Кодексу. У зв'язку з висвітленням ретроспективи появи документа ми умовно позначатимемо його саме як Законопроект № 3547. 

Продовження читайте  тут(388608 bytes)

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
медіаюрист, спеціально для “Детектор медіа”
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17781
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду