Продаж «1+1» вже майже відбувся?оновлено

14 Червня 2005
778
14 Червня 2005
19:43

Продаж «1+1» вже майже відбувся?оновлено

778
За неофіційною, але підтвердженою інформацією з кількох джерел, угода з продажу каналу «1+1» групі «Приват» Ігоря Коломойського вже майже відбулася За неофіційною, але підтвердженою інформацією з кількох джерел (http://www. telekritika. kiev. ua/review/?id=22509), угода з продажу каналу «1+1» групі «Приват» Ігоря Коломойского вже майже відбулася. За словами неофіційних джерел з каналу, мова дійсно йде про акції, які належали Олександру Роднянському та Борису Фуксману.
Продаж «1+1» вже майже відбувся?оновлено
Щодо акцій Central European Media Enterprrises Ltd., якій належить, за повідомленнями офіційних джерел, 60% голосів Групи «Студія «1+1», то ні про які зміни на сайті СМЕ поки що не повідомляється.

За словами тих же джерел, мова може йти про майже повну зміну менеджменту на телеканалі, оскільки саме група Роднянського-Фуксмана займалася управлінням та визначала редакційну політику телеканалу. Якщо всі ці чутки - про можливу зміну власників і телеканалу «Інтер», і телеканалу «1+1» - підтвердяться, то матимемо справу ще з однією проблемою: працевлаштуванням досить великої кількості телеменеджерів та топ-телеперсон, які представляли інтереси попередніх власників.

На жаль, до ніяких офіційних джерел «1+1» пробитися не можна – всі телефони відключені. Прес-служба телеканалу "1+1" коментарів не надала, як і прес-служба московського телеканалу СТС, який очолює Олександр Роднянський.

А ось коментар до ситуації Ігоря Куруса, члена Нацради з питань телебачення та радіомовлення:

- Нам теж відомо про продаж на рівні чуток. Але Національна рада з питань телебачення і радіомовлення не знає, які умови...

Наприклад , телекомпанія „1+1”: наскільки я знаю, у них складна структура. То що у них куплено чи продано? „1+1” – це товариство з обмеженою відповідальністю, мовник, чи то назвемо умовно холдінгом, який обслуговує цей канал. І до нас ще не зверталися з проханням внести зміни до ліцензії.

Але я маю сказати, що купівля чи продаж каналів - в цьому не має нічого поганого. Це бізнес, як відомо, кожен бізнес вимагає якихось перевкладень, то, очевидно, власники телекомпаній вирішили, що, можливо, це фінансова складова чи політична... Невідомо.

Чи буде повна зміна менеджменту? Це, знову таки, нюанси договору, нюанси угод, укладених письмово чи усно. Єдине, що я знаю - це те, що в компанії є іноземні інвестори. Не знаю, чи вони погодились (на зміну власників іншої частини акцій – «ТК») чи ні. Бо, наскільки мені відомо, відбувались дії по погодженню частки. Це означає, що „Приватбанк” точно не купив весь канал. Він міг купити якусь частку. І треба розуміти, чию частку. Якщо це частка, що належала Роднянському, Фуксману - це є одне, а якщо вони купили частку Лаудера… Але я думаю… Я думаю, що таки перекуплена частка Роднянського та Фуксмана.

«ТК» намагається знайти більше інформації. Як стало відомо "ТК" ввечері вівторка, на п'ятницю призначено збори представників менеджменту каналу для зустрічі з керівництвом, включаючи Бориса Фуксмана. Судячи зі всього, саме там має бути повідомлено щось конкретне про майбутні зміни.

Читайте також:

Ющенко проти монополізму на телебаченні і обіцяє навести порядок

Микола Томенко: «В Україні будуть авторитетне і популярне суспільне телебачення і радіо». Частина перша

Владелец "Интера" в тяжелом состоянии

Олександр Ткаченко не коментує можливість свого приходу на "1+1"

Александр Роднянский: «Еще ничего не произошло»

Офіційний сайт Central European Media Enterprises

ПОГЛОЩЕНИЕ CME. Крупнейший передел телерынка западной и восточной Европы, СреDа

Порошенко не покупает «Интер», а посредничает?(обновлено), Детектор медіа

Чистый доход "Группы "Студия 1+1" вырос в I кв.-2005 на 18,6%, Детектор медіа

СДПУ(о) продасть «Інтер» і «1+1» росіянам?, ІМІ

Телеканалы "1+1" и "Интер" не подтверждают информацию о смене собственников
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
778
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду