Всеукраинская рекламная коалиция провела анализ перспектив рекламного рынка

23 Липня 2003
590
23 Липня 2003
16:14

Всеукраинская рекламная коалиция провела анализ перспектив рекламного рынка

590
Исходя из анализа затрат на рекламу в первом полугодии 2003 года, можно говорить о том, что бюджет, который будет потрачен на ТВ-рекламу в текущем году, будет несколько большим, чем по прогнозу Рекламной коалиции, сделанному в конце прошлого года, а именно $115 млн. (по прогнозу конца 2002г. - $104 млн. ).
Всеукраинская рекламная коалиция провела анализ перспектив рекламного рынка
При этом доля мультирегиональных каналов будет выше, чем прогнозировалось в конце прошлого года, и составит около 30% всех денег, потраченных на размещение ТВ-рекламы (по предыдущей оценке доля мультирегиональных каналов – 20%).

Ожидается также, что несколько увеличатся годовые расходы на наружную рекламу. Они составят $55 млн.

Затраты на рекламу в прессе, радиорекламу и Интернет-рекламу останутся такими же, как прогнозировалось в конце прошлого года.

В первом квартале 2003 года на ТВ активно поддерживалось на 14% брендов больше, чем в первом квартале 2002 года.

По прогнозам телевизионщиков, принятие нового закона "О рекламе" (в частности, разрешение прерывать кинофильмы рекламными блоками) позволит телеканалам собрать примерно на 10% больше рекламных денег.

По информации Всеукраинской рекламной коалиции
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
590
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду