Вам якої кави? – Звичайно, політичної!

11 Березня 2002
742
11 Березня 2002
11:03

Вам якої кави? – Звичайно, політичної!

742
Сьогодні зранку на 18 регіональних FM – радіостанціях почала виходити програма виробництва Інтерньюз-Укаїна “Ранкова політична кава”. Спочатку про назву. Що роблять молоді люди, приходячи зранку в офіс? П’ють каву або чай. І чашка цього бадьорого напою дає можливість дуже багатьом людям плідно попрацювати цілий день. Те ж і з нашою кавою. П’ять хвилин інформації, викладено бадьоро, динамічно, змістовно. Якраз вистачає, щоб втамувати інформаційну спрагу.
Вам якої кави? – Звичайно, політичної!
Ясно, що проект зроблено “під вибори”, але під чиї вибори? - спитають читачі. А під наші з вами. Погодьтеся, інформації від партій та кандидатів предостатньо, агітаційних плакатів – листівок – статей – сюжетів ще більше. І все ж, чогось не вистачає. А не вистачає інформації “від виборців”. Чому ми обираємо одного кандидата, а не іншого? Тому, що в нього краща передвиборча програма, більше реклами... а може, просто “за гарні очі”?

Скільки треба переглянути різних соцдосліджень, щоб зрозуміти реальну картину?

Скільки реально коштує наш голос? – тобто скільки грошей має витратити партія чи кандидат аби пройти до Верховної Ради?

Куди зникне вся передвиборча агітація в ніч з 29 на 30 березня? Адже мінімально до 29-го реклама проплачена, а вже 30-го вона стане незаконною...

Вам цікаво? От і нам стало цікаво. І ми робимо про це програми. В кожній програмі ми спілкуємося з простими людьми і фахівцями, кожного разу даємо слово регіональним кореспондентам та експертам, щоразу намагаємося знайти щось цікаве нудних передвиборчих темах. Де результат? В ефірі! Слухайте, порівнюйте, обирайте. Більш детальна інформація про “Ранкову політичну каву” на сайті Інтерньюзу http://www.internews.kiev.ua . Є запитання – пишіть, дзвоніть… тел. (044) 458-44-40

e-mail: paul@internews.kiev.ua
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
742
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду