Megogo припинив будь-яку співпрацю із Росією

Megogo припинив будь-яку співпрацю із Росією

2 Березня 2022
2535
2 Березня 2022
19:27

Megogo припинив будь-яку співпрацю із Росією

2535
Медіасервіс вже не працює в Росії.
Megogo припинив будь-яку співпрацю із Росією
Megogo припинив будь-яку співпрацю із Росією

Медіасервіс Megogo припинив будь-яку співпрацю з країною-агресором, вже декілька днів його послугами там неможливо користуватись.

«Офіційно підтверджую, що Megogo, як розробник програмно-апаратного комплексу, припинив співробітництво з компанією, що надавала послуги під брендом Megogo в Росії. Наразі медіасервіс там не працює», — повідомив Володимир Боровик, засновник і СЕO Megogo.

Читайте також:

24 лютого Росія розпочала масштабний наступ проти України, ЗСУ та тероборона  відбивають атаку російської армії. Росіяни обстрілють ракетами та РСЗВ об'єкти цивільної інфраструктури українських міст та вбивають цивільне населення. 

Головні новини про російське вторгнення за тегом.

«Детектор медіа» у режимі реального часу збирає та документує хроніки кремлівської дезінформації навколо військового наступу на Україну.

Світова спільнота запровадила санкції проти країни-агресора, відключивши низку банків Росії від SWIFT, заморозивши велику частину активів Центробанку РФ, запровадивши персональні санкції проти Путіна та інших російських керманичів. Також провідні країни Заходу закрили небо для літаків Росії.

Графіка: Megogo 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2535
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду