19 травня – перший відкритий вебінар від Ініціативи «‎Чисте небо» про захист контенту в інтернеті

19 травня – перший відкритий вебінар від Ініціативи «‎Чисте небо» про захист контенту в інтернеті

5 Травня 2021
1316
5 Травня 2021
15:47

19 травня – перший відкритий вебінар від Ініціативи «‎Чисте небо» про захист контенту в інтернеті

1316
Захід відбудеться у середу, 19 травня, о 17:00.
19 травня – перший відкритий вебінар від Ініціативи «‎Чисте небо» про захист контенту в інтернеті
19 травня – перший відкритий вебінар від Ініціативи «‎Чисте небо» про захист контенту в інтернеті

Антипіратська Ініціатива «‎Чисте небо» анонсує відкритий вебінар на тему: «‎Як захищати контент в інтернеті: кейси, поради та інсайди», який відбудеться 19 травня о 17:00.

Захід є частиною серії активностей, до яких Ініціатива долучилася разом зі світовою спільнотою у сфері інтелектуальної власності, присвячених Міжнародному дню ІВ (26 квітня). Участь у вебінарі є безкоштовною за умови попередньої реєстрації.

В’ячеслав Мієнко, керівник Ініціативи «‎Чисте небо», зазначає, що одна з ключових цілей спілки — це збільшення обізнаності про те, наскільки негативно впливає діяльність нелегального бізнесу на потенціал розвитку тієї чи іншої галузі.

Одним із способів уникнення цього впливу та поліпшення стану економіки є навчання інструментам, що допоможуть попередити або запобігти порушенню прав інтелектуальної власності.

«Зазвичай ми проводимо подібні закриті заходи для учасників «‎Чистого неба». Це буде перший відкритий вебінар для всіх причетних до захисту прав ІВ та зацікавлених у цій сфері, з акцентом на практичні поради і розгляд кейсів від експертів та отримання чек-листа для ефективних способів захисту контенту». На заході про моніторинг та блокування додатків і рекламних оголошень розповість Дмитро Левін, керівник Центру моніторингу контенту Ініціативи «‎Чисте небо».

Розкриє особливості моніторингу і блокування VOD контенту Василь Олексієвець, Product менеджер сервісного продукту із захисту інтелектуальної власності SUDUM Україна. Щодо кримінальної відповідальності за порушення прав ІВ в інтернеті, а також особливостей фіксації правопорушень та підготовки заяв у правоохоронні органи пояснить Олександр Папуця, керівник Адвокатського об'єднання Smartsolutions Law Group.

Модеруватиме подію В’ячеслав Мієнко, керівник Ініціативи «‎Чисте небо». Приєднатися до обговорення важливої для багатьох галузей теми захисту прав Інтелектуальної власності можна 19 травня о 17:00.

Участь у вебінарі — безкоштовна, за умови попередньої реєстрації. Зареєструватись можна за посиланням до 17:00 18 травня: https://forms.gle/8eHS7oKJA7ZtHemc8.

Після реєстрації учасники отримають посилання на вебінар у Zoom.

Якщо виникають додаткові питання щодо вебінару, необхідно звернутися за адресою: legalcontentua@gmail.com

У разі виникнення питань із захисту ІВ, можна залишити відповідний запит на «‎Гарячій ліній проти піратства» — це проєкт, започаткований Ініціативою «‎Чисте небо», який супроводжують практикуючі юристи, адвокати й експерти у сфері захисту прав інтелектуальної власності, надаючи безкоштовні консультації правовласникам.

Громадська спілка «Ініціатива «Чисте небо» є некомерційним і неприбутковим об'єднанням, створеним з метою розвитку легального аудіовізуального продукту і боротьби з сайтами, що поширюють піратський контент.

Ініціатива нараховує понад 20 учасників та партнерів, серед яких групи 1+1 media, StarLightMedia, Індустріальний телевізійний комітет (ІТК), Українська Антипіратська Асоціація (УАПА), компанії Recreativ, Volia, FILM.UA Group, Smartsolutions Law Group, Gemius, Getty Images, Publicis Group, асоціація ЄМА та інші.

Ілюстрація: пресслужба «Чистого неба»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1316
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду