Анонси фільмів від СТБ

18 Лютого 2004
1616
18 Лютого 2004
11:27

Анонси фільмів від СТБ

1616
на 23-29 лютого 2004 р. Скарби Дамаска (Італія, 1998, пригодницький, 1 с. , 23. 02, 18. 00).
Анонси фільмів від СТБ
-режисер: Хосе Марія Санчес

-у ролях: Франко Неро, Бен Газзара, Валері Каприскі, Ренді Інгерман, Фабіо Гроссі

Ця історія починається в сирійській пустелі, коли у руках арабських терористів, що нападають на археологічну експедицію, опиняється загадкова табличка з чорного мармуру. За кілька тижнів у Римі викрадають восьмирічного хлопчика Паоло та його няньку-сирійку Майду, в якої знаходиться табличка. Батьки хлопчика вирушають до Дамаска, куди ведуть сліди викрадачів. Тут вони дізнаються легенду про королеву Зенобію, що начебто жила два тисячоліття тому, а також про таємничу табличку, що випромінює дивну енергію. Однак який зв"язок між табличкою й викраденням хлопчика?..

Серійна коханка (Франція, 1998, комедія, хр.1.20, 24.02, 22.00)

-режисер: Джеймс Гат

-у ролях: Мішель Ларок, Альбер Дюпонтель, Еліз Тильрой, Мішель Віллермо, Зинедин Суалем Напередодні свого 35-річчя авторка кримінальних романів Клер Дост вирішує, що нарешті настав час вийти заміж. Щоб обрати найдостойнішого кандидата на цю важливу роль, на день народження вона запрошує чотирьох своїх коханців: Шарля, Акіма, Саша і Рюіші, котрий прилітає для цього аж із Бразилії. Але Клер потрапляє в скрутне становище: кожен виявляється цілком гідним її руки. Героїня фільму занурюється в безодню сумнівів, не знаючи, як вчинити. І ось тут їй на допомогу приходить таємнича сила, що починає поступово спроваджувати коханців-невдах на той світ… Пазур тигра-3 ("Коготь тигра –3", США, 1999, бойовик, хр.1.32, 25.02, 22.00)

режиссер: Джей Стивен Моудер

- у ролях: Джалал Мерхі, Синтія Ротрок, Картер Вонг У Нью-Йорку повинна відбутися вирішальна битва з духами трьох великих китайських майстрів єдиноборств. Зупинити духів мають детективи Лінда Мастерсон і Терек Ричардс. У цій небезпечній місії їм допомагає майстер Джин, що володіє забороненим стилем боротьби "пазур тигра".

Пси (Польща, 1992, кримінальна драма, хр.1.45, 26.02, 22.00)

режисер: Владислав Пашковський

- у ролях: Богуслав Лінда, Марек Конрад, Януш Гайос, Агнешка Йоскулко

Франц Мауер – ще недавно офіцер служби держбезпеки. Після зміни влади йому, як і його товаришам, доводиться пристосовуватися до нового життя, що, зрозуміло, не викликає захвату. Його переводять до поліції. У першій ж операції з затримання наркоторгівців, у якій Франц бере участь, гинуть його нові колеги. Ланцюжок збігів, і Мауер розуміє, що до наркобізнесу причетний його друг Оло - колись теж офіцер служби держбезпеки … Місія справедливості (США, 1992, бойовик, хр.1.32, 27.02, 18.10)

-режисер: Стив Барнетт

-у ролях: Бриджитт Нільсен, Джефф Вінкотт, Лука Берковічі, Маттіас Гьюз

Героїня фільму Рейчел Ларкін хоче стати мером. Вона стверджує, що створена нею з колишніх злочинців громадська організація "Місія справедливості" здатна навести порядок на вулицях міста. Її натреновані "місіонери" дійсно контролюють місто, усуваючи всіх, хто стає на їх шляху. Але чого прагне досягти Рейчел насправді?..

Love.com (США, трилер, хр.1.25, 27.02, 00.50)

-режисер: Шервуд Болл

-у ролях: Селія Ксав"є, Майкл Медсен, Едгар Аллен По ІV

Ванеса Ніколс – порноакторка і найяскравіша зірка порносайту Love.com. Коли жінку жорстоко вбивають, сестра-близнюк загиблої Синді вирішує з"ясувати обставини її смерті. Незабаром до її рук потрапляє диск, на якому записано реальне вбивство Ванеси. Крім того Синді дізнається, що до смерті сестри причетний її колишній чоловік – власник фірми, що створює комп"ютерні ігри для дорослих.

Володар звірів (Австралія-Канада, 2001, сімейний, 1 с., 28.02, 11.00)

-режисери: Пітер Андрікідис, Ричард Франклін

-у ролях: Даніель Годдар, Ділан Берк, Джексон Рейн, Грехем Бонд, Девід Петерсон

Принц Дар – єдиний, хто вцілів з його племені. Юнак наділений чарівним даром - він може спілкуватися з тваринами, черпати в них мудрість і силу. Шарак, тисячолітній орел наділяє Дара своєю мудрістю й гострим зором. Сміливий мисливець тигр Ру - неймовірною силою і мужністю. Тхори-бешкетники Кодо і Подо – спритністю і хитрістю. Молодий принц разом зі своїм єдиним другом Тао вирушає на пошуки коханої Кіри, котру викрали воїни злого короля Зеда... Їхній світ – це світ чарівників і фей, фантастичних звірів, неймовірних пригод, героїзму й жорстоких битв, світ романтики і древніх легенд, де можливе все...

Солодка брехня (США, 2000, детективний трилер, хр.1.28, 28.02, 20.35)

-режисер: Тімоті Бонд

-у ролях: Джоанна Пакула, Роб Стюарт, Джек Скаліа, Джоан Коллінз

Життя Різи Галагер складалось чудово до тієї миті, поки вона не знайшла свого чоловіка вбитим у їхньому будинку. Фатальний збіг обставин, неспростовні докази вказують, що вбивця – вона. Утікши дорогою до в"язниці, Різа починає власне розслідування й з подивом з"ясовує, що її чоловік вів подвійне життя і мав чимало ворогів...

Персики (Ірландія, 2000, молодіжна комедія, хр.1.23, 28.02, 22.25)

-режисер: Нік Гроссо

-у ролях: Меттью Рис, Келлі Райлі, Джастин Селінджер, Меттью Данстер, Софі Оконедо, Емілі Гілльєр

Френку незабаром тридцять, а він до цього часу не має жодної уяви про своє майбутнє життя. Він так і не зміг закінчити коледж, у нього немає роботи, проте це його зовсім не турбує. Настало літо, й Френк із компанією друзів збирається добряче розважитися. Вони вирушають до Лондона й влаштовують чемпіонат зі знімання "персиків", тобто дівчат. Тим більше, що Френк розуміє жінок і знає, чого вони хочуть. Йому не потрібно докладати зусиль, щоб зірвати ще одного персика – вони самі падають йому у руки. Принаймні, своїми розповідями про перемоги над прекрасною статтю йому вдалося переконати в цьому своїх приятелів. Тепер для Френка настав час виявити себе в ділі… Друге життя (Франція, 2000, комедія, хр.1.36, 29.02, 18.20)

-режисер: Патрик Брауде

-у ролях: Даніель Руссо, Ізабель Кандельє, Тьєррі Лермітт, Марія де Медейрос

Венсану минуло 30, але він так і не навчився приймати рішення, чого б це не стосувалося. Чи треба йому одружуватися з його подругою, чи починати спільну справу з другом, якого кольору купити черевики? Життя для нього – вічна дилема. Але якось вибір замість нього робить сама доля. Венсан врізається на машині в рекламний стовп, і зробивши стрибок у часі, переноситься на 16 років уперед. Тепер йому вже під 50, він керує великою корпорацією, одружений із жінкою, яку зовсім не знає, має сина-підлітка, котрий йому постійно грубить, і рано дозрілу доньку. І він не уявляє, що з цим усім робити. Тепер Венсан прагне повернутися назад і зробити вірний вибір. Але вдасться йому це?..

Відьма з Блер: фальшивка (США, 2000, чорна комедія, хр.1.25, 29.02, 00.15

-режисер: Віктор Карген

-у ролях: Полі Шор, Кеті Джаннон, Джеймс Дистефано, Франк Кассині

Пародія на знаменитий фільм "Відьма з Блер: курсова з того світу". Восени 1994 року троє молодих людей вирушили до лісу знімати фільм про легендарну відьму з Блер. Вони зникли й відтоді ніхто їх більше не бачив. Герої фільму-фальшивки зникають у хуліганському й небезпечному негритянському районі Ваттс, де й починаються пошуки "відьми з Ваттса"....
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1616
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду