Анонси художніх фільмів на каналі “НБМ”

10 Лютого 2003
1084
10 Лютого 2003
13:51

Анонси художніх фільмів на каналі “НБМ”

1084
на тиждень з 10 по 16 лютого 2003 року Понеділок, 10 лютого, 22:00
Анонси художніх фільмів на каналі “НБМ”
Художній фільм “Вважається небезпечним”

Детектив

Режисер: Жорж Лотнер

У ролях: Майкл Брендон, Софі Дюез, Франсіс Перен

Професор, винахідник унікальної системи кодування сигналів, вбиває коханця своєї дружини. Трохи згодом скоєно напад на його лабораторію. В результаті викрадено дані багаторічних досліджень, загинули люди. Убивць бачила тільки асистентка професора. А допомогти їй впізнати злочинців намагається агент страхової фірми… P. S. Гостросюжетний детектив за романом Джеймса Хедлі Чейза.



Вівторок, 11 лютого, 22:00

Художній фільм “Діти кукурудзи – 4”

Жахи

Режисер: Грег Спенс.

У ролях: Наомі Уаттс, Брент Дженнінгс, Семарія Грем, Джемі Рене Сміт, Брендон Клейла.

Це страшна історія про дітей, які проголосили культ кукурудзи і принесли їй у жертву своїх батьків. Але кукурудза ненаситна - вона вимагає все нових і нових жертв, тому краще таким діткам до рук не потрапляти... P. S. Вільна імпровізація на тему знаменитого оповідання Стівена Кінга зі всіма наслідками…



Середа, 12 лютого, 22:00

Художній фільм “Народжений захищати”

Бойовик

Режисер: Джет Чі

У ролях: Джет Чі, Сонг Джіа, Курт Роланд Петтерсон.

1945 рік. Війна в Китаї тільки закінчилася. У нічних клубах постійно влаштовуються гладіаторські бої, що часто продовжуються на вулиці і перетворюються в масові бійки між американськими солдатами і місцевими жителями. В одній з таких сутичок давні вороги Джета убивають його близького друга. Джет клянеться помститися вбивцям...



Четвер, 13 лютого, 22:00

Художній фільм “Принц і жебрак”

Пригоди

Режисер: Річард Флешер

У ролях: Марко Лестер, Олівьє Рід.

Щоб врятуватися від поліції, молодому злодію доводиться лізти на стіну, де він зустрічається віч-на-віч із принцом Едвардом, який, як виявляється, є його точною копією. Двоє молодих людей вирішують на час помінятися місцями. Злодію життя в палаці здається таким же важким, як і принцу життя на вулиці.



П'ятниця, 14 лютого, 22:00

Художній фільм “Цей незрозумілий об'єкт бажання”

Драма

Режисер: Луїс Бунюель

У ролях: Фернандо Рей, Кароль Буку, Анджела Моліна.

Якось багатий удівець Матьє знайомиться з дівчиною на ім’я Кончіта. Він закохується у неї і сподівається на взаємність. Кончіта приймає його залицяння, але тримає на відстані. Щоразу, коли Матьє намагається зблизитися з нею, Кончіта кудись зникає. Але він продовжує шукати її... У цій драмі Луїс Бунюель у черговий раз руйнує традиційну манеру розповіді. Він залишає цілі сцени незавершеними, свідомо перемішуючи часові пласти. Основним моментом деструктуризації є виконання ролі Кончіти двома абсолютно несхожими акторками. Режисер у такий спосіб показує багатогранність і неоднозначність жіночої натури. Останній шедевр великого майстра Луїса Бунюеля, родоначальника сюрреалізму в кіно.

Субота, 15 лютого, 21:00

Художній фільм “Мелодії Верійського кварталу”

Мюзикл у стилі "ретро"

Режисер: Георгій Шенгелая

У ролях: Вахтанг Кікабідзе, Софіко Чіаурелі, Кахі Кавсадзе, Аліса Фрейндліх, Рамаз Чхіквадзе

...Родина візника Павлє жила дуже бідно. І хоча в його дочок виявилися чудові здібності до балету, Павлє знав, що вони не стануть балеринами - адже за навчання треба платити. Але якось Тамро і Маро прокинулися від тепла - у старому, забутому каміні горіли дрова... Іншого дня над каміном з’явився казанок з м'ясом... Родина Павлє губилася в здогадах: що за добра фея оселилася у їхньому будинку? Вони не швидко зрозуміли, що праля Вардо і є та сама фея.

Приз за кращу жіночу роль С.Чіаурелі на ВКФ 1974 року в Баку.



Неділя, 16 лютого, 21:00

Художній фільм “Великий переполох”

Комедія

Режисер: Клод Зіді.

У ролях: комік-група «Шарло», Мішель Серро, Мішель Галабру

Цього разу чотири приколіста з комік-групи «Шарло» намагаються зрозуміти премудрості великої торгівлі. Їхня подруга Емелі тримає бакалійну крамницю і бар. Справи йдуть добре, доки поруч не відкривається сучасний супермаркет. Природньо, маленький магазин не може витримати жорсткої конкуренції. Чорна тінь банкрутства нависає над Емелі, але вона вчасно згадує про своїх друзів. А їм тільки дай повоювати! Вони не визнають авторитетів і не бояться бути смішними. Іноді настільки, що живіт можна надірвати!
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1084
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду