«1+1 video» підвищила ціни на послуги та поповнила пакет каналів

«1+1 video» підвищила ціни на послуги та поповнила пакет каналів

31 Липня 2020
1677
31 Липня 2020
14:51

«1+1 video» підвищила ціни на послуги та поповнила пакет каналів

1677
Вартість передплати на 1 місяць зросла до 34,99 грн.
«1+1 video» підвищила ціни на послуги та поповнила пакет каналів
«1+1 video» підвищила ціни на послуги та поповнила пакет каналів

На VOD-платформі 1+1 video з 1 серпня 2020 року з’являться два партнерських канали групи «1+1 медіа» - Kvartal TV та Paramount Comedy. Про це повідомляє пресслужба групи.

Також із 1 серпня платформа підвищує ціни на доступ до послуги. Місячна передплата зросла із 29,99 до 34,99 грн. Вартість передплати на три місяці зросла з 59,97 до 69,99 грн. А передплата на рік замість 155,88 грн буде коштувати 189,90 грн.

«На сьогодні є низка критичних чинників, через які стримати зростання цін на послуги 1+1 video більше не є можливим. Але нам вдалося сформувати оптимальну пропозицію для існуючих та потенційних клієнтів VOD-платформи. При підвищенні вартості передплати на 5 грн/міс. вони не тільки зможуть, як раніше, дивитися в будь-який час, в будь-якому місці та з будь-якого пристрою улюблені фільми, серіали, шоу та прямі ефіри. Передплатники також отримають необмежений доступ до двох сильних гравців ринку – телеканалів Kvartal TV та Paramount Comedy, які вже завоювали любов та вдячність багатьох українських глядачів», – коментує Олександр Козаченко, керівник розважального напряму контентних продуктів «1+1 медіа».

Окрім відеобібліотеки на платформі доступні такі канали: «1+1», «2+2», «ТЕТ», «Плюсплюс», «Бігуді», «УНІАН ТБ», Kvartal TV та Paramount Comedy.

Нагадаємо, Kvartal TV – це розважальний канал, орієнтований на широку сімейну аудиторію, який мовить в Україні з 8 серпня 2016 р.

Paramount Comedy – молодіжний розважально-гумористичний телеканал, який є українською адаптацією міжнародного Comedy Central. Мовить в ефірі з 2017 року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1677
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду