Анонси на каналі “М1”

27 Грудня 2002
1552
27 Грудня 2002
11:24

Анонси на каналі “М1”

1552
на тиждень з 30. 12. 02 по 5. 01. 03 Новий Рік на М1.
Анонси на каналі “М1”
Як відомо, кожен телеканал на Новий Рік намагається підготувати щось особливе, щоб змусило телеглядачів залишатися біля екранів та додавало позитивних емоцій в святкову мить. Для телеканалу М1 – це вже другий Новий Рік в ефірі України і цього разу не обійдеться без спеціально підготованої новорічно-святкової програми: музичний телемарафон, який триватиме з 14:00 31 грудня 2002 року до 4 ранку 1 січня 2003. Перші зміни можна помітити вже одразу ще при перегляді телепрограми на 31 грудня!

Ранкова програма Guten Morgen розпочнеться на 3 години пізніше звичного. У гостях програми побуває музичний Дід Мороз з Білорусії – Ілля – соліст гурту “Лєпріконси”. Ексклюзивною гостею програми буде справжня жива чорна кізонька – символ 2003 року. Плюс незліченна кількість вікторин. Ви маєте можливість отримати безліч подарунків!!!

Чотири рази в ефірі з’явиться програма tvій формат the best. За словами Головного режисера каналу М1 – Ірини Карпової – це буде ексклюзивне відео від українських і закордонних виконавців у новорічному форматі ексклюзивно для глядачів Першого Всеукраїнського музичного каналу М1!

Не обійдеться святковий вечір і без прем’єр – тому на позачергове засідання “Міністерства прем’єр” з Мирославом Джоновичем Кувалдіним очікуйте о 19:00.

Перше інтерактивно-розважальне шоу М1 “Хорошоу” з Ілльою Віноградовим та Христею Маковій в ефірі побачите двічі! З 14:00 до 17:00 вони працюватимуть у звичному режимі, проте з величезною кількістю призів та святкових подарунків! О 21:00 вони знову вийдуть в ефірі і цього разу для того, щоб зустріти з Вами прихід Нового 2003 року!

До речі, перше привітання у Новому році о 0:00 прозвучить з вуст переможця конкурсу The Best of Tost – конкурсу від каналу М1 і торгівельної марки “5 капель” на найкращий новорічний тост. Протягом святкової програми у прямому ефірі з 5 красунь, які надіслали свої фотографії на конкурс “Снігуронька на М1” і вийшли у фінальний тур, обиратиметься найкраща – Снігуронька 2003 року.

Ще одним подарунком для глядачів М1 на Новий рік стане повернення в ефір програми “Новиє Русскіє Горкі” , яка, між іншим, була першою програмою, що з’явилася в ефірі телеканалу. Якщо “старі” Русскіє горкі славилися своїми оригінальни та смішнити підводками до кліпів російських виконавців – то тепер все буде ще цікавіше, адже новий ведучий програми (ім’я якого тримається в таємниці, проте він добре відомий в світі українського шоу-бізнесу) декламуватиме вірші – частіше “білі”, а деколи навіть римовані. Одяг ведучого – національний російський костюм та лапті (які власноруч виготовила стиліст М1 Катерина Терехова з 2-х солом’яних хлібничок!)
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1552
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду