Анонси художніх фільмів на каналі “НБМ”

2 Грудня 2002
1618
2 Грудня 2002
18:55

Анонси художніх фільмів на каналі “НБМ”

1618
на тиждень з 2 по 8 грудня 2002 року Понеділок, 2 грудня, 11:30
Анонси художніх фільмів на каналі “НБМ”
Художній фільм “ЗА ДВОМА ЗАЙЦЯМИ”

Комедія

Режисер: Віктор Іванов

У ролях: О.Борисов, М.Крініцина, Н.Яковченко, Н.Копержинская, Н.Наум

За однойменною п'єсою М.Старицького.

Цирюльник Голохвастий, прогулявши і промотавши усе своє майно, вирішив поправити своє матеріальне становище вигідним одруженням. Проня Сєрко, перезріла дівиця, з радістю прийняла залицяння такого блискучого модника і вітрогона. Звичайно ж, якби не червінці Проні, Голохвастий, віддав би перевагу красивій і скромній Галі…Але ж …гроші! Може, спробувати погнатися за двома нареченими одразу?

Понеділок, 2 грудня, 22:00

Художній фільм “ВИКРАДЕНІ”

Детектив

Режисер: Саттон Ролей.

У ролях: Ховарт Дафф, Леслі Нільсон, Шеррі Норт, Роберт Рід.

Із загороднього клубу викрадені дружини трьох бізнесменів. Викрадачі вимагають викуп. Розв'язка - несподівана…



Вівторок, 3 грудня, 11:30

Художній фільм “КАПІТАН “ПІЛІГРИМА”

Пригоди

Режисер: Андрій Праченко

У ролях: В.Ходченко, А.Філозов, Л.Дуров, Л.Ярмольнік

Фільм створений за мотивами роману Жуля Верна "П'ятнадцятирічний капітан". Це яскраве захоплююче кінодійство з усіма атрибутами пригодницького жанру: складними трюковими сценами, підводними зйомками і чудовим акторським ансамблем.



Вівторок, 3 грудня, 22:00

Художній фільм “ГЕНОМОНСТР”

Фільм жахів з елементами комедії

Режисер: Тед Бохус

У ролях: Артур Лундквіст, Кристофер Кідд, Черіл Хендрікс

Молодий вчений робить досліди, пов’язані з генною інженерією. Однак злодії, що забралися в лабораторію, змушують його випити створені ним ліки. І вчений перетворюється в монстра-убивцю...



Середа, 4 грудня, 22:00

Художній фільм “ЩЕ НЕ ВМЕР”

Бойовик

Режисер: Джон Ллю Сміксі.

У ролях: Разаморі Фарсі, Річард Баскард, Дукс Маклю.

Гостросюжетний фільм. Еді Ян - майор американської контррозвідки. Виконуючи спецзавдання, йому довелося розповсюдити інформацію, що він нібито загинув.



Четвер, 5 грудня, 11:30

Художній фільм “ПРОПАЛА ГРАМОТА”

Екранізація

Режисер: Борис Івченко

У ролях: І.Миколайчук, Л.Вакула, Ф.Стригун, З.Цахілова. М.Голубович, В.Глухий, В.Сімич

За мотивами одноіменної повісті Н.Гоголя.

Героїчна народна комедія, де з лукавою усмішкою і дотепним гумором показано повний пригод шлях козака Василя і запорожця Андрія з гетьманською грамотою в Петербург до цариці, а також їхнє благополучне повернення до рідної Диканьки.





Четвер, 5 грудня, 22:00

Художній фільм “БУРЯ І СУМ”

Пригоди

Режисер: Річард Колла

У ролях: Лоррі Сінгер, Тодд Аллен, Стівен Андерсон

Фільм розповідає про спільну експедицію в гори групи радянських і американських альпіністів. П'ятниця, 6 грудня, 11:30

Художній фільм “ТІНІ ЗАБУТИХ ПРЕДКІВ”

Екранізація

Режисер: Сергій Параджанов

У ролях: І. Миколайчук, Л. Кадочнікова, Т. Бестаєва, Н. Гринько, Н. Алісова, Л. Енгібаров

Кіномарево, створене за одноіменною повістю М. Коцюбинського про життя, побут і характер гуцульського народу в далекому минулому. Десятки років ворогують два древніх гуцульських роди. Але серед злоби, помсти і горя, зародилося, як чисте гірське повітря, кохання у спадкоємців ворогуючих сторін. Разом пасли вони овець, разом слухали чарівні звуки лісу, а коли виросли Іван і Марічка, виросла і їхня любов. Але коротким було їхнє щастя. Іван пішов на заробітки, а Марічка, рятуючись від батьківського гніву, загинула в річковій безодні. Як не намагався Іван забути кохану і жити без її - нічого не виходило. Не допомогло навіть одруження на красивій молодій Пелагеї. І тільки помираючи, у передсмертному мареві, знову відчув Іван близькість Марічки, побачив її протягнені руки... Цей фільм зробив справжній переворот в естетиці радянського кінематографу. Разом з цією картиною до людей поверталося забуте відчуття неповторності свого існування у Всесвіті, глибинного споріднення з усім живим світом. П'ятниця, 6 грудня, 22:00

Художній фільм “ПОДОРОЖ БАТЬКА”

Драма

Режисер: Дені де Ла Патільєрі

У ролях: Фернандель, Філіп Нуаре, Мадлен Робінзон

Згадавши про батьківські права, Квентін залишає рідне село на кордоні з Швейцарією і відправляється в Ліон, де його старша дочка працює перукарем. Завантажена роботою, вона вже два роки не була вдома. Але у її молодшої сестри Денізи незабаром день народження, і вся родина мріє побачити блудну дочку на великому святі.



Субота, 7 грудня, 11:30

Художній фільм “ОБЕРІГАЙ МЕНЕ, МІЙ ТАЛІСМАН”

Мелодрама

Режисер: Роман Балаян

У ролях: О.Янковський, А.Абдулов, Т.Друбич, А.Збруєв, Б.Окуджава, М.Козаків, А.Адабаш’ян

Сто п'ятдесят років тому зійшлися у смертельному двобої О.Пушкін і Е.Дантес. Автори фільму перенесли цю ситуацію в наші дні. Героями подій стали сучасні молоді люди, в особі яких зійшлися в протиборстві Добро і Зло. Місце дії - Болдіно. Під час Пушкінського свята до Тетяни Дмитрієвої, молодої, заміжньої жінки, проявляє підвищений інтерес дехто на прізвище Климов. Людина бездуховна, він навмисне вирішує зіграти в житті люблячої подружньої пари роль Дантеса, щоб принизити Олексія, чоловіка Тетяни. Але яким чином провчити кривдника? Ображений чоловік переконаний, що в цих, овіяних талантом великого поета місцях, є тільки один шлях - дуель…



Субота, 7 грудня, 21:00

Художній фільм “ПОБАЧЕННЯ”

Мелодрама

Режисер: Олександр Ітигілов

У ролях: О.Матешко, А.Михайлов, С.Ніконенко, Н.Сайко, Г.Макарова.

Красива і розумна жінка приїжджає до рідного міста, у якому не була вже багато років. Вона повинна бути присутньою на відкритті філії інституту культури як офіційний представник високих керівних кіл... Однак два дні побачень з матір'ю, з колишнім чоловіком та старим учителем - коротке повернення у юність – змушують її переосмислити прожиті роки, задуматися над тим, чи не загублене в суєті буденних справ і турбот щось важливе і святе.



Неділя, 8 грудня, 11:30

Художній фільм “ПОЛЬОТИ УВІ СНІ І НАЯВУ”

Драма

Режисер: Роман Балаян

У ролях: О.Янковський, Л.Гурченко, О.Табаков, О.Меньшиков, Н.Михалков, Е.Костіна, Л.Зоріна, А.Адабашьян

Напередодні свого сорокаліття головний герой фільму намагається підвести підсумки прожитих років. А вони, на жаль, не радісні - ніщо не приносить йому задоволення і щастя: ні любляча дружина, ні молоденька коханка, ні віддані друзі, ні колеги по роботі, ні сама робота...

“Польоти уві сні і наяву” - супер-хіт 80-х, кращий фільм цих років, гострий, хворобливий, гіркий, вистражданий, фільм про всіх нас - дорослих дітей застою - інфантильних, рефлексуючих, нереалізованих, неприкаяних. Герой фільму - Сергій Макаров - не тільки краща й улюблена роль Олега Янковського, але і образ, створений блискучим актором, який палить, як спогад про безцільно прожиті, загублені роки життя цілого покоління.



Неділя, 8 грудня, 21:00

Художній фільм “ДУБЛЕРША”

Комедія

Режисер: Верб Аморо

У ролях: Бернар Жіродо, Забу, Марко Лавуан

Навіть у найвідомішого в Парижі кутюр’є може бути невдалий день. У Т’єррі Монттіно такий день настав: він довідується, що його дружина Сесіль зраджує його. І що найгірше – парочка збирається продати його компанію конкурентам. Але є ще й рідна сестра-близнюк Сесіль – С’юзі, повна їй протилежність.Таку можливість не можна втрачати, і Т’єррі закручує диявольський план...
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1618
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду