Редактор спецпроєкту «The World in…» йде з посади

Редактор спецпроєкту «The World in…» йде з посади

19 Грудня 2019
1201
19 Грудня 2019
10:19

Редактор спецпроєкту «The World in…» йде з посади

1201
Редактор «The World in…» («Світ у …»), спецпроєкт британського видання The Economist, Деніел Франклін йде зі своєї посади. Його замінить Том Стендейдж.
Редактор спецпроєкту «The World in…» йде з посади
Редактор спецпроєкту «The World in…» йде з посади

Про це пан Франклін написав в авторській колонці для «The World in 2020».

«Одне в 2020-му буде напевно: щорічник матиме нового редактора. Після 17 років настав час передати кришталеву кулю. Під керівництвом Тома Стендейджа, майстра з виявлення тенденцій і контекстів для них, майбутнє буде чудовим», – повідомив він.

Том Стендейдж – заступник редактора і керівник цифрової стратегії The Economist. Один з провідних авторів статей, присвячених питанням технологій.

«The World in…» — це щорічне видання, яке містить глобальний прогноз The Economist на наступний рік. У ньому зібрані оцінки політиків, економістів, учених з усього світу, а також ключові тренди: від найновітніших технологій до головних культурних подій наступного року.

Українським партнером «Світу у…» є «Український тиждень», а «Мир в…» – НВ.

Нагадаємо, у листопаді 2019 року стало відомо, що головною редакторкою британської газети Financial Times стала Рула Халаф, яка замінила на цій посаді Ліонеля Барбера. 

На фото Деніел Франклін

Фото: The Drum

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1201
Читайте також
20.01.2020 13:58
«Детектор медіа»
2 282
08.01.2020 17:48
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
1 670
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду