Київські муніципальні телеканал і радіо змінили логотип і позивний

Київські муніципальні телеканал і радіо змінили логотип і позивний

15 Серпня 2019
5581
15 Серпня 2019
15:03

Київські муніципальні телеканал і радіо змінили логотип і позивний

5581
Київський муніципальний телеканал «Київ TV» змінив логотип на «Київ», а муніципальна радіостанція «Радіо Київ» змінила позивний на «Київ FM».
Київські муніципальні телеканал і радіо змінили логотип і позивний
Київські муніципальні телеканал і радіо змінили логотип і позивний

Відповідні зміни до ліцензій двох комунальних мовників (КП Київської міської ради «Телекомпанія “Київ”» і КП «Радіостанція “Голос Києва”») внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 15 серпня.

Цього ж дня радіостанція вже запустила новий позивний в ефір, про що повідомила на своїй сторінці у фейсбуку.

Також Нацрада зафіксувала в ліцензіях нових керівників комунальних мовників.

Керівником телеканалу «Київ» замість Світлани Криворучко став тимчасовий виконувач обов’язків директора Юрій Лященко. Керівником радіостанції «Київ FM» замість Андрія Васіна стала тимчасова виконувачка обов’язків директора Наталія Лященко (дружина Юрія Лященка).

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко призначив Юрія Лященка тимчасовим виконувачем обов’язків директора телеканалу «Київ» 7 травня. У червні генеральним продюсером телеканалу «Київ» став Олександр Мельничук, а інформаційну службу мовника очолив Сергій Мамаєв. А 27 липня тимчасовою виконувачкою обов’язків директора «Радіо Київ» стала Наталія Лященко.

Юрій Лященко разом з дружиною Наталією Лященко в минулому володів супутниковими телеканалами Star TV і «Погода ТБ», вони співзасновники інтернет-радіостанції української музики Radio1.ua, яка хотіла стати загальнонаціональною мережею.

Читайте невдовзі на «Детекторі медіа» інтерв’ю з очільниками муніципальних медіа.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5581
Читайте також
17.05.2019 17:35
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
5 425
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду