«Мультиплекс» планує запустити платформу кіносеансів по заявках

«Мультиплекс» планує запустити платформу кіносеансів по заявках

22 Листопада 2018
4405
22 Листопада 2018
18:55

«Мультиплекс» планує запустити платформу кіносеансів по заявках

4405
Мережа кінотеатрів «Мультиплекс» планує наступного року запустити спеціальну платформу для тих глядачів, які не змогли потрапити на показ української стрічки через малу кількість сеансів або незручний розклад.
«Мультиплекс» планує запустити платформу кіносеансів по заявках
«Мультиплекс» планує запустити платформу кіносеансів по заявках

Про це повідомив комерційний директор мережі кінотеатрів «Мультиплекс» Віталій Писаренко сьгодні, 22 листопада, на круглому столі Держкіно, присвяченому прокату вітчизняних фільмів.

Він розповів, що часто чує від авторів українських стрічок нарікання на поганий розпис (розклад сеансів) їхніх фільмів у кінотеатрах. Кінотеатри, в свою чергу, не можуть забезпечити достатню кількість сеансів у зручний час через погану відвідуваність. Тому його компанія готова організовувати додаткові покази, якщо на них збиратиметься достатня кількість людей.  

Пан Писаренко пригадав, що минулого року для словацько-української копродукції «Межа» було створено окрему групу у Фейсбуці, куди прийшли ті, хто хотіли потрапити на показ стрічки. Спеціально для них було влаштовано окремий сеанс, який пройшов із аншлагом. Так у компанії виникла ідея створити окрему платформу, що збиратиме людей, які хочуть побачити той чи інший український фільм.    

«Це буде платформа типу Kikstarter для фільмів, де ми зможемо набирати людей, що готові піти на конкретний фільм у конкретному місті в зручний для них час, і організовуватимо для них покази. Я думаю, ми запустимо такий проект у другій половині наступного року, тоді можна буде обговорювати цю платформу з колегами по ринку, ділитися нею», – пояснив Віталій Писаренко.

Детальніше про проблеми прокату українського кіно, що обговорювалися на круглому столі, читайте на «Детекторіа медіа» незабаром. 

Фото: multiplex.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4405
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду