Заяви на конкурс на 48 ФМ-частот Нацрада прийматиме з 16 липня

Заяви на конкурс на 48 ФМ-частот Нацрада прийматиме з 16 липня

13 Червня 2018
1961
13 Червня 2018
17:14

Заяви на конкурс на 48 ФМ-частот Нацрада прийматиме з 16 липня

1961
13 червня в газеті «Голос України» № 107 (6862) опубліковано оголошення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення про конкурс на 48 вільних ФМ-частот у 18 областях України для розбудови загальнонаціональних радіомереж.
Заяви на конкурс на 48 ФМ-частот Нацрада прийматиме з 16 липня
Заяви на конкурс на 48 ФМ-частот Нацрада прийматиме з 16 липня

Зокрема, на конкурс виставлено частоти в Дніпрі, Кривому Розі, Нікополі, Павлограді Дніпропетровської області, Мелітополі Запорізької області, Білій Церкві, Переяславі-Хмельницькому Київської області, Кропивницькому, Львові, Харкові. Обсяг мовлення – від 1 години 15 хвилин на тиждень до 24 годин. Потужність передавачів – від 30 Вт до 1 кВт. Повний перелік частот можна переглянути тут.

Вимоги до програмної концепції учасників конкурсу:

  • обов’язкове розміщення соціально важливих програм;
  • забезпечення цілісності мережі мовлення і програмного наповнення.

Заяви на участь у конкурсі можна подавати із 16 липня до 16 серпня (18:00) за адресою: вул. Прорізна, 2, м. Київ, тел. 234-97-13. Підсумки конкурсу Нацрада має підбити до 16 жовтня.

Нагадаємо, Нацрада вирішила оголосити цей конкурс на засіданні 11 травня.

Нагадаємо, 19 квітня Нацрада вирішила оголосити конкурс на 23 частоти в Харківській області для розвитку місцевого мовлення і затвердила конкурсні умови. Конкурс було оголошено 3 травня, заяви приймають з 1 червня до 2 липня.

26 квітня Нацрада вирішила оголосити конкурс на 21 ФМ-частоту в 11 областях України для розвитку місцевого мовлення та затвердила конкурсні умови. Конкурс було оголошено 17 травня, заяви прийматимуть з 18 червня до 18 липня.

17 травня Нацрада вирішила оголосити конкурс на 11 частот УКХ-діапазону і затвердила конкурсні умови.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1961
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду