Екс-команда Forbes запустила онлайн-журнал про лідерів – Leadership Journey

Екс-команда Forbes запустила онлайн-журнал про лідерів – Leadership Journey

6 Червня 2018
2857
6 Червня 2018
13:45

Екс-команда Forbes запустила онлайн-журнал про лідерів – Leadership Journey

2857
6 червня в Україні запрацювало нове медіа про лідерів та лідерство – Leadership Journey. Засновниця та директорка – Дар’я Ісакова, яка раніше очолювала журнал про аграрний бізнес Landlord.
Екс-команда Forbes запустила онлайн-журнал про лідерів – Leadership Journey
Екс-команда Forbes запустила онлайн-журнал про лідерів – Leadership Journey

Вона розповіла «Детектору медіа» деталі про Leadership Journey.

«Роботу над створенням журналу ми з командою розпочали у квітні, хоча його ідея з’явилася кілька років тому. Я є автором ідеї і співзасновником журналу. Запуск відбувся сьогодні – чекали Дня журналіста», – розповіла пані Ісакова.

Директорка проекту уточнила, що до команди Leadership Journey увійшли журналісти, які раніше працювали з нею у Forbes, а пізніше – в журналі Landlord.

Головним редактором нового ЗМІ став Максим Біроваш. Раніше він був редактором рубрики «Підприємці» в Forbes, а пізніше – головредом у Landlord.

«Ми пишемо про управлінські стратегії, про корпоративну культуру, яка безпосередньо впливає на мотивацію персоналу, про особистості, які успішно компаніями різного масштабу. У кожного свій інструментарій, свої  підходи, свої цінності, а це все безпосередньо впливає на успішність бізнесу», – розказав головред «Детектору медіа».

Онлай-журнал має стрічку новин та декілька рубрик.

«Є новинна рубрика, де ми публікуємо тексти, що стосується подій на ринку HR та менеджменту. Рубрики: "Менеджмент", "Практика" та "Кейси" – це прикладні рубрики, у них ми пишемо про досвід різних компаній у вирішенні різнопланових питань – від мотивацій працівників та вирішення виробничих питань до стартапів та інноваційних управлінських стратегій. Також у нас є рубрика "Бібліотека", де ми публікуємо рецензії про різні ділові книги, які нам особисто зайшли», – розкзав деталі пан Біроваш.

Нагадаємо, ук вітні 2017 року співзасновниця та директор ділового журналу про аграрний бізнес Landlord Дар’я Ісакова повідомила, що покидає проект.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2857
Читайте також
06.03.2018 17:05
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
3 619
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду