До складу IAB Ukraine увійшли п’ять нових рекламних компаній

До складу IAB Ukraine увійшли п’ять нових рекламних компаній

7 Березня 2018
1613
7 Березня 2018
14:10

До складу IAB Ukraine увійшли п’ять нових рекламних компаній

1613
У березні до Бюро інтерактивної реклами (IAB Ukraine), яке було засновано напочатку 2018 року, увійшли п’ять компані – AdPartner, Gemius, newage., Інститут медіа аудиту та «Оптимум медіа Україна». Таким чином, сьогодні союз налічує 13 компаній-учасників ринку digital-реклами України
До складу IAB Ukraine увійшли п’ять нових рекламних компаній
До складу IAB Ukraine увійшли п’ять нових рекламних компаній

Про це повідомляє прес-служба IAB Ukraine.

«Ми раді вітати нових учасників IAB Ukraine і віримо, що разом ми будемо впевнено іти до виконання нашої основної мети – розвитку ринку інтернет-реклами в Україні. Запрошуємо інших гравців ринку приєднатися до організації. IAB Ukraine починає активну роботу і буде тримати в курсі своєї діяльності», –  прокоментувала генеральна директорка IAB Ukraine Ярослава Антипіна.

Як інформує прес-служба Бюро, AdPartner – це незалежний сейлз-хауз, який займається баїнгом для міжнародних і локальних рекламних агентств та клієнтів; Gemius – консалтигова компанія, яка надає дані, рішення і рекомендації в області інтернет-вимірювань та рекламних технологій; newage. – рекламне digital агентство, яке допомагає своїм клієнтам аналізувати і оптимізувати рекламні інвестиції по усих цифрових каналах комунікації; Інститут меіда аудиту – незалежна організація, основним напрямком діяльності якої є допомога рекламодавцям оптимізувати витрати на рекламні бюджети; «Оптимум медіа Україна» (OMD) – міжнародна медіамережа, яка займається Insights, Ideas, Results.

Нагадаємо, IAB Ukraine була заснована в січні 2018 року, займається розвитком українського ринку digital-реклами. Ініціаторами створення IAB Ukraine виступили гравці українського інтернет-ринку - Google Україна, Admixer, Kantar TNS, GroupM, Publicis One, OLX, «Медіа Група Україна», obozrevatel.com.

IAB Ukraine - відкрита організація, подати заявку на вступ до неї може будь-яка компанія, яка працює на ринку інтернет-реклами України не менше року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1613
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду