Група «АДВ Україна» перетворилася на razom communications

Група «АДВ Україна» перетворилася на razom communications

7 Грудня 2017
4583
7 Грудня 2017
15:49

Група «АДВ Україна» перетворилася на razom communications

4583
Група «АДВ Україна» перетворилася на україно-британську комунікаційну компанію razom communications. Про це повідомила прес-служба razom communications.
Група «АДВ Україна» перетворилася на razom communications
Група «АДВ Україна» перетворилася на razom communications

До розвитку однієї з найбільших рекламних груп України долучився британський інвестиційний фонд, що спеціалізується на розвитку IT та комунікаційних компаній в Європі, в особі інвестора з Великобританії Роба Нобла. Роб створює та зрощує успішні компанії у сфері digital, hi-tech, професійних сервісів і консалтингу.

Роб Нобл має понад 30-річний досвід у сфері маркетингу й цифрових технологій і володіє широкою експертизою в цих галузях.

Після закінчення корпоративної кар'єри (рада директорів IBM/Lotus) пан Нобл зосередився на інвестиціях у технологічні стартапи й комунікаційні компанії та на управліннях змінами.

В активі Роба Нобла 12 успішних стартапів, зокрема міжнародна агенція з планування та купівлі медіапослуг Jack Media, одна з перших в Європі компаній GDM. Він є очільником низки цифрових і технологічних компаній. Наприклад, Acquire, яка пропонує світовому ринку передові цифрові маркетингові стратегії та послуги для провідних брендів, MBA-IT, ключового постачальника технологічних рішень для фінансового сектора. Нині Роб Нобл інвестує, консультує й супроводжує динамічні бізнеси у Великобританії, США, Люксембурзі, Нідерландах, Австрії та Німеччині.

«Україна має величезний потенціал і можливості стати потужним центром передового досвіду у сфері сучасних комунікацій і технологій. У неї відмінні міжнародні зв'язки й досвідчені спеціалісти, які вміють швидко вчитися та розвиватися у сфері інновацій і технологій. Окрім того, я переконаний, що комунікаційний бізнес – це перспективний ринок з успішним майбутнім. І виграють ті гравці, які використають нові можливості, що відкривають сучасні технології.

Я радий бути частиною razom communications. Упевнений, що в майбутньому ми досягнемо чудових результатів», – говорить Роб Нобл.

«Комунікаційний бізнес у контексті світового медіаринку і трансформацій, що відбуваються в маркетингу, стоїть на порозі великих змін. Сьогодення вимагає сучасних технологій планування та керування комунікаціями й нових підходів до взаємодії з партнерами. Тому для нас важливо розвиватися, розширювати можливості, бути багатогранними та сучасними. Ми будуватимемо razom communications як digitalcore-компанію, що об'єднує бізнеси і споживачів, Україну та світ, людей і технології, науку та креатив задля створення комунікацій, які підсилюють бренди і змінюють суспільство. Акценти razom communications: технології для людей, нові сервіси, прозорість, партнерство», – коментує Дарія Кабанова, CEO razom communications.

razom communications сфокусується на розвитку та впровадженні сучасних технологічних рішень у сфері комунікацій, зручних програмних інструментах управління й оптимізації рекламних кампаній, ефективних проектів і бізнес-процесів задля побудови ціннісних зв’язків між брендами й цільовими аудиторіями.

razom communications поєднуватиме креативні (ThinkMcCann, FCB Kyiv) та медійні (Havas Media Ukraine, Initiative, UM Ukraine) агенції та надалі поглиблюватиме співпрацю зі стратегічними міжнародними партнерами Interpublic Group (IPG) і Havas Worldwide.

Клієнтські команди продовжуватимуть роботу без змін і найближчим часом будуть посиленні спеціалістами з цифрових технологій.

На фото - Роб Нобл

Фото: razom communications

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4583
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду