Редакція «Громадського ТБ» шукає головного редактора сайту

Редакція «Громадського ТБ» шукає головного редактора сайту

24 Жовтня 2017
2164
24 Жовтня 2017
17:21

Редакція «Громадського ТБ» шукає головного редактора сайту

2164
Виконавча директорка «Громадського ТБ» Катерина Горчинська повідомила про вакансію головного редактора сайту «Громадського».
Редакція «Громадського ТБ» шукає головного редактора сайту
Редакція «Громадського ТБ» шукає головного редактора сайту

Про це вона написала у своєму Facebook.

Катерина Горчинська написала про перелік навичок та чеснот, які повинен мати, на її думку,  ідеальний кандидат на посаду, окрім досвіду на схожій роботі:

1. Власне, редакційна робота: бути богом тексту, досконало знати формати, розуміти тренди в світі та думати, як це застосувати у нас; безжалісно редагувати до ідеального стану; за 1 секунду розуміти, скільки W’s пропущено в новині, синтезувати nut graf для тексту - за 10 секунд; вміти конвертувати інформацію під формати ТБ/сайту/соцмедіа, чітко розуміти, як вона працює на різних платформах.

2. Менеджмент: бачити велику мету, розуміти, як до неї можна дістатися маленькими кроками, бути здатним вести інших тією ж дорогою;  розуміти, як «конструювати» стрічку новин та публікацій, яка б відповідала інтересам аудиторії та місії «Громадського»; організувати роботу власного підрозділу та «безшовні» комунікації підлеглих з іншими відділами на «Громадському»;
вміти планувати та реалізовувати плани до дедлайнів.

3. Комунікація: комунікувати так, щоб отримати результат не тільки від безпосередніх підлеглих, але й від зірок, вчасно та конструктивно; знаходити спільну мову та рішення в логіці «гри з доданою цінністю» як горизонтально з керівниками інших підрозділів, так і з власними керівниками та підлеглими, кожного дня; розуміти цінність та стандарти зовнішніх комунікацій, з аудиторією, партнерами, колегами, тощо.

4. Етика: бездоганне минуле;  цінності «Громадського» мають бути власними, без компромісів; редакційний статут - улюблена книжка.
Крім цілком конкурентної зарплати, редакція пропонує досвід роботи у великому, амбітному та незалежному колективі.

«За новою стратегією "Громадське" має створити багатофункціональний, історіє-центричний ньюзрум. Кожна платформа (включно з сайтом) має автономію на виконання свого завдання з інформування аудиторії. "Громадське" знаходиться в стані трансформації до цієї мети - і керівних сайту має відігравати провідну роль у формуванні оновленого "Громадського".  Крім того, починається розробка нового сайту з нуля - це можливість зробити чудовий, проривний продукт в команді з амбітними підрядниками та керівником digital - напрямку "Громадського". Я обіцяю, що ця робота безмежно цікава, надзвичайно важлива, а вакансія – унікальна», - написала Катерина Горчинська.

Кандидати на посаду повинні написати їй на адресу hr@hromadske.ua.

«Прошу вказати у предметі листа “головред сайту” та, крім резюме та бажаної з/п, надіслати мотиваційний лист розміром у 200 слів (десь 1500 знаків)», - зазначила вона.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2164
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду