Rabota.ua запускає онлайн-журнал The Point

Rabota.ua запускає онлайн-журнал The Point

18 Жовтня 2017
2835
18 Жовтня 2017
17:55

Rabota.ua запускає онлайн-журнал The Point

2835
Популярний сайт пошуку вакансій Rabota.ua оголосив про запуск онлайн-журналу The Point, де публікуватимуться статті та поради про те, як знаходити роботу і будувати кар'єру
Rabota.ua запускає онлайн-журнал The Point
Rabota.ua запускає онлайн-журнал The Point

Про це повідомила користувачам сайту rabota.ua його головна редакторка Людмила Колб.

«Понад два роки ми з командою журналістів розповідаємо вам, як знаходити роботу, будувати кар'єру, бути продуктивними, і як все це вдається іншим людям, - написала вона у зверненні до читачів. - Знаходимо най-най експертів і героїв в своїх сферах, щоб кожна стаття була корисною і цікавою… Усе, що ми писали, публікувалося в блозі rabota.ua. На жаль, далеко не всі знали, що він взагалі існує. Нашу команду це страшенно пригнічувало, тому що блог був дуже цікавим. Більше так тривати не могло, і ми прийняли рішення - стати ще краще і помітніше. Так блог перетворився на онлайн-журнал The Point».

Людмила Колб також наводить перелік статей, які є, на її думку, найцікавішими за минулий тиждень: інтерв'ю з фінансовим аналітіком та викладачем Києво-Могилянської бізнес-школи Євгеном Пенцаком, 5 додатків із тайм-менеджменту і продуктивності, інтерв'ю з виконавчим продюсером Family Production Анастасією Буковською, команда якої знімає рекламу для Dior, Diesel, Vodafone, «Київстар», «Нова Пошта» та McDonald's, 14 кіносцен, на яких можна вчитися проходити співбесіди, рубрика «Скільки ти коштуєш» тощо.

Як повідомляв «Детектор Медіа», нещодавно в Україні з'явився україномовний жіночий онлайн-журнал ukrainky.com. Проект започаткувала Вікторія Пасічник, яка майже 10 років працювала у глянцевому виданні «Натали». 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2835
Читайте також
17.10.2017 18:04
«Суспільне мовлення»
Суспільне мовлення
0
07.06.2017 17:12
Мар'яна Олійник, для «Детектора медіа»
3 594
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду