«Радіо Крим.Реалії» збільшує мовлення на півострів

«Радіо Крим.Реалії» збільшує мовлення на півострів

28 Травня 2017
1662
28 Травня 2017
22:48

«Радіо Крим.Реалії» збільшує мовлення на півострів

1662
У понеділок, 29 травня, «Радіо Крим.Реалії» змінює формат мовлення на півострів. Тепер радіопередачі російською та українською мовами з’являтимуться на сайті «Крим.Реалії» з 7:00 до 10:00 по буднях. Про це повідомила журналістка «Радіо Крим.Реалії» Катерина Некреча під час Lviv Media Forum.
«Радіо Крим.Реалії» збільшує мовлення на півострів
«Радіо Крим.Реалії» збільшує мовлення на півострів

При цьому о 8:35 і 18:30 ефіри можна буде почути на середніх хвилях АМ – частота 549 кГц, в FM-діапазоні – на частоті 100.7 МГц.

«“Радіо Крим.Реалії” збільшує своє мовлення. З 29 травня ми будемо в ефірі з нашими слухачами вже три години на день, з 7 до 10 ранку. З 7:00 до 8:30 це будуть програми українською мовою, з 8:30 до 10:00 – програми російською мовою. Кожні півгодини – новини. Це черговий етап підготовки до цілодобового мовлення в FM-діапазоні. Цього літа Радіо Крим.Реалії” можна буде почути на території півострова на частоті 105.9 FM. Але вже зараз всі наші програми доступні 24 години на добу на каналі “Крим.Реалії” в YouTube», - цитує прес-служба «Радіо Крим.Реалії» слова керівника спільного проекту «Радіо Крим.Реалії» і «Радіо кримських громад» Олександра Янковського.

Ліцензію для мовлення «Радіо Крим.Реалії» в FM-діапазоні на частоті 105.9 на територію Криму отримала громадська організація «Радіо кримських громад».

Нагадаємо, з 29 травня буде також змінено формат співпраці «Радіо Свобода» і «Радіо Ера»: в ефірі залишиться тільки вечірній блок програм щобудня та проект «Радиво» щосуботи.

Фото: krymr.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1662
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду