Нацрада оголосила конкурс на українськомовне музичне радіо

Нацрада оголосила конкурс на українськомовне музичне радіо

14 Грудня 2016
1772
14 Грудня 2016
17:18

Нацрада оголосила конкурс на українськомовне музичне радіо

1772
14 грудня в газеті «Голос України» № 238 (6492) опубліковано оголошення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення про конкурс на 16 радіочастот в 11 областях України.
Нацрада оголосила конкурс на українськомовне музичне радіо
Нацрада оголосила конкурс на українськомовне музичне радіо

Рішення про оголошення конкурсу та затвердження конкурсних умов Нацрада прийняла 8 грудня.

На конкурс виставлені частоти з обсягом мовлення 24 години на добу Кропивницькому, Миколаєві, Полтаві, Сумах, Хмельницькому, Підгайцях Волинської області, Нікополі і Павлограді Дніпропетровської області, Бердянську і Мелітополі Запорізької області, Білій Церкві Київської області, Вознесенську Миколаївської області, Лубнах Полтавської області, Жашкові та Умані Черкаської області, Прилуках Чернігівської області.

Конкурсними умовами передбачено вимоги до програмної концепції – ведення програм/передач і виконання музичних творів виключно українською мовою; формат мовлення – музичний, тематичний напрям жанрового розподілу програм – переважають програми музичного спрямування. Упродовж усього терміну дії ліцензії мовлення має здійснюватися без зміни програмної концепції. Також заборонено ретрансляцію програм і використання позивних інших мовників.

Заяви на участь у конкурсі прийматимуться з 13 січня до 13 лютого 2017 року за адресою: вул. Прорізна, буд. 2, м. Київ, 01601; тел. 234-97-13. Підсумки конкурсу Нацрада має підбити до 14 квітня 2017 року.

Детальніші умови конкурсу і перелік частот можна завантажити тут.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1772
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду