NewsOne коштує дорожче за «112 Україна» – Євген Мураєв

NewsOne коштує дорожче за «112 Україна» – Євген Мураєв

4 Серпня 2016
3287
4 Серпня 2016
17:09

NewsOne коштує дорожче за «112 Україна» – Євген Мураєв

3287
Телеканал NewsOne є технологічнішим за «112 Україна» та вимагає менших витрат. Тому повинен коштувати дорожче за «112 Україна»
NewsOne коштує дорожче за «112 Україна» – Євген Мураєв
NewsOne коштує дорожче за «112 Україна» – Євген Мураєв

Про це в інтерв’ю KP.ua заявив власник каналу, народний депутат Євген Мураєв.

«Мені подобається, як каже Рабінович: річ коштує рівно стільки, за скільки ти її можеш продати за три дні. На сьогодні я поки не бачу потенційних покупців на телеканал, тому він нічого не вартий, він приносить тільки збитки. Я чув, що "112" оцінюють в суму від $15 до $20 млн. Але враховуючи, що ми більш технологічні, ніж "112", дешевше у витратах, більш перспективні, то й повинні коштувати дорожче», – сказав Євген Мураєв.

Він заявив, що фінансує канал власними коштами. «Фінансую я, за рахунок власних резервів, і вони, природно, не безмежні. Можливо, якщо я знайду соінвестора – буду його розвивати. Було кілька пропозицій, але з цими людьми я не можу займатися одним і тим же, тому що розумію, чим це закінчиться. Ми по-різному бачимо світ», – повідомив пан Мураєв.

Будувати медіаімперію він не планує: для цього потрібні інші гроші й доходи: «Я на сьогодні бачу сумні перспективи. Зменшується внутрішній ринок, немає локомотивів в економіці. Розраховувати на те, що бізнес може витягти такі проекти, як NewsOne або інші медіаресурси, – годі й говорити. Будемо розвивати ще канал Рабіновича».

За словами пана Мураєва, коли він починав будувати канал, то не очікував, що так сильно впаде економіка. «Я думав, що буду заробляти більше, ніж витрачати на нього. Безумовно, це інструмент політики, хобі, але головне – це успішний проект. Свого часу я посперечався, що введу його в десятку. Мені не вірили. Ми це зробили за рік», – похвалився нардеп.

Фото - 112.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3287
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду