Нацрада визначила строки проведення конкурсу на місце в МХ-5

Нацрада визначила строки проведення конкурсу на місце в МХ-5

24 Червня 2016
1702
24 Червня 2016
13:48

Нацрада визначила строки проведення конкурсу на місце в МХ-5

1702
23 червня газета «Голос України» в № 115 опублікувала оголошення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення про конкурс на місце в загальнонаціональному цифровому мультиплексі МХ-5 (стандарт DVB-T2), яке вивільнив телеканал БТБ.
Нацрада визначила строки проведення конкурсу на місце в МХ-5
Нацрада визначила строки проведення конкурсу на місце в МХ-5

Нагадаємо, що Нацрада ухвалила рішення про проведення такого конкурсу на засіданні 16 червня, після того, як анулювала ліцензію ТОВ «Банківське телебачення» (телеканал БТБ) за заявою самої компанії, що належить Міністерству інформаційної політики.

Конкурс є форматним – на культурологічно-просвітницький телеканал. Основу програмної концепції мають становити культурологічні та просвітницькі програми. Рекомендовано розміщення соціально важливих та інформаційних програм, дитячих програм, а також ведення програм здійснювати українською мовою.

Заяви на участь у конкурсі прийматимуться з 25 липня до 23 серпня (до 17:00) за адресою: вул. Прорізна, 2, м. Київ; тел.: 234-97-13. Підсумки конкурсу Нацрада має підбити не пізніше 24 жовтня 2016 року.

З оголошенням та умовами конкурсу можна ознайомитися в газеті «Голос України», а також у рішенні Національної ради.

Як повідомляв «Детектор медіа», розмір ліцензійного збору для переможця конкурсу становитиме 1 млн 132 тис. 885 грн. Кожен з учасників конкурсу має сплатити конкурсну гарантію в розмірі 113 тис. 288,5 грн (10% ліцензійного збору).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1702
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду