НТКУ розширить радіомовлення в зоні АТО

НТКУ розширить радіомовлення в зоні АТО

2 Червня 2016
1650
2 Червня 2016
15:59

НТКУ розширить радіомовлення в зоні АТО

1650
2 червня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення надала Національній телекомпанії України дозволи на тимчасове мовлення на час проведення антитерористичної операції в дев’яти населених пунктах Луганської області.
НТКУ розширить радіомовлення в зоні АТО
НТКУ розширить радіомовлення в зоні АТО

НТКУ отримала дозволи на радіомовлення на таких частотах: 103,6 МГц у селі Бахмутівка Новоайдарського району, 89,3 МГц у селищі Станиця Луганська, 102,5 МГц у місті Попасній, 101,9 МГц у селищі Білолуцьку, 102,1 МГц у селищі Біловодську, 102,9 МГц у селищі Марківці, 100,1 МГц у селі Зоринівці, 103,5 МГц у місті Сватовому, 102,1 МГц у селищі Троїцькому.

Зауважимо, що 30 травня на частоті 89,3 МГц у Станиці Луганській уже розпочало мовлення радіо «Пульс» Луганської регіональної дирекції НТКУ.

За підрахунками Нацради, загалом НТКУ має дозволи на тимчасове мовлення на території проведення антитерористичної операції з використанням 13 частотних присвоєнь для теле- і радіомовлення у Донецькій області  і 15 частотних присвоєнь для теле- і радіомовлення в Луганській області.

Нагадаємо, що у квітні Нацрада надала дозволи НТКУ на тимчасове мовлення телеканалу «UA: Перший» у місті Кураховому Донецької області та селищі Білолуцьку Луганської області, а також «Громадському радіо» в місті Краматорську Донецької області.

У березні Нацрада надала дозволи НТКУ на тимчасове мовлення радіостанції «Голос Донбасу» в містах Лисичанськ і Щастя Луганської області.

У лютому Нацрада надала дозвіл НТКУ на тимчасове мовлення радіостанції «Голос Донбасу» в місті Краматорську Донецькій області.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1650
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду