Вашингтонське бюро Української служби «Голосу Америки» оголошує вакансії

Вашингтонське бюро Української служби «Голосу Америки» оголошує вакансії

1 Червня 2016
2684
1 Червня 2016
10:00

Вашингтонське бюро Української служби «Голосу Америки» оголошує вакансії

2684
Українська служба «Голосу Америки» шукає кандидатів для роботи у вашингтонському офісі на наступні вакансії: Social Media Reporter (Репортер соціальних мереж); Video Journalist (Відео журналіст); Cameraman/video-editor/graphic designer (Відео-оператор/монтажер/графічний дизайнер).
Вашингтонське бюро Української служби «Голосу Америки» оголошує вакансії
Вашингтонське бюро Української служби «Голосу Америки» оголошує вакансії

Про це йдеться в оголошенні на сайті «Голосу Америки».

Надсилати резюме та зразки робіт необхідно на адресу holos@voanews.com. У темі повідомлення треба вказати вакансію, на яку подається кандидат.

Про вакансії також повідомила продюсер Української служби «Голосу Америки» Мирослава Гонгадзе.

«Друзі ми підсилюємось, перевага кандидатам з американським громадянством або правом на працю у США. Досвід роботи і вміння працювати швидко і якісно обовязкові. Шліть резюме за вказаною адресою. Чекаємо на завзятих, ініціативних, працьовитих та талановитих», - написала Мирослава Гонгадзе у Facebook.

Щодо кожної вакансії опубліковані основні обов’язки та вимоги.

Social Media Reporter/Репортер соціальних мереж:

-Основні обов'язки: створення оригінального контенту, оптимізованого під кожну соціальну платформу: статей відео, графічних матеріалів; налагодження продуктивних відносини із популярними та респектабельними блогерами (Facebook, Twitter), ефективне залучення їх до обговорення/поширення новин Голосу Америки; графічне оформлення повідомлень, робота з відео та аудіо контентом, інфографіка; публікація і управління контентом у соціальних мережах та менеджмент контенту сайту; відстеження та впровадження нових трендів соціальних медіа; визначення індикаторів ефективності для кожної платформи.

-Вимоги до кандидата:  досвід роботи у медіа 5 років з акцентом роботи у соціальних мережах. Успішність у цій царині має бути засвідчена прикладами популярних (кількість коментарів, поширень, переглядів) матеріалів, або проведених кампаній у мережі. Мінімальний рівень освіти – магістр; вільне володіння українською та англійською мовами; вміння аналізувати інформацію, грамотно писати і редагувати тексти; знання монтажних та графічних програм: Final Cut Pro або Adobe Premiere/Photoshop; вміння працювати у колективі і самостійно. Увага до деталей, відповідальність, ініціативність.

Кандидату може бути запропоновано тестове завдання, виконати яке необхідно буде у стислий термін.

Video Journalist/VJ (Відео журналіст):

-Основні обов'язки: створення відео сюжетів для телепрограм «Голосу Америки»; виконання репортерських завдань; прямі включення у програми «Голосу Америки» чи програми партнерів в Україні; аналіз інформації, за потребою самостійна відеозйомка, написання текстів, начитування, та самостійний монтаж сюжетів; публікація контенту на веб-сторінці «Голосу Америки» та робота з соціальними медіа.

- Вимоги до кандидата:  досвід роботине менше 3 років у телевізійних ЗМІ; вільне володіння українською та англійською мовами; вміння впевнено та невимушено триматись у кадрі; вміння аналізувати інформацію, писати і редагувати тексти; вміння знімати відеокамерою та монтувати відео в Adobe Premier або Final Cut Pro .

Разом з резюме необхідно надайте приклади як мінімум двох знятих, написаних і змонтованих самостійно сюжетів, один – на суспільно-політичну тему, інший – соціальну. Також треба показати зразки своїх стендапів чи прямих включень.

Cameraman/video-editor/graphic designer (Відео-оператор/монтажер/графічний дизайнер):

-Основні обов'язки: фотозйомка сюжетів для телепрограм «Голосу Америки»; відеомонтаж сюжетів; створення графічного оформлення ТБ-сюжетів та інформаційних елементів для веб; розробка графічного оформлення програм, промо анонсів та супутніх матеріалів; пост-продакшин промо відео; інфографіка.

-Вимоги до кандидата: профільний досвід роботи у ЗМІ не менше 3 років; професійні знання та практичні навички операторської роботи у режимі репортажної та студійної зйомки та основ освітлення при інтерв’ю; знання програм  Adobe Premiere або Final Cut Pro, After Effects, Photoshop; вільне володіння українською та англійською мовами; креативність, ініціативність та готовність працювати у рамках жорстких дедлайнів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2684
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду