Нацрада анулювала одну з ліцензій «Еспресо»

Нацрада анулювала одну з ліцензій «Еспресо»

14 Квітня 2016
1042
14 Квітня 2016
17:25

Нацрада анулювала одну з ліцензій «Еспресо»

1042
14 квітня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення анулювала ліцензію на супутникове мовлення однієї з двох юридичних осіб телеканалу «Еспресо» – ТОВ «Новини-ТВ».
Нацрада анулювала одну з ліцензій «Еспресо»
Нацрада анулювала одну з ліцензій «Еспресо»

Анулювати ліцензію Нацраду попросила сама компанія, яка пояснила це «неможливістю здійснювати супутникове мовлення».

Нагадаємо, щ основною юридичною особою каналу «Еспресо» є ТОВ «Голдберрі», яке володіє супутниковою та ефірною цифровою ліцензіями. Компанія «Голдберрі» (у минулому – телеканал «Голдберрі») була придбана власниками каналу «Еспресо» у 2014 році.

Власниками ТОВ «Новини-ТВ» є дружина народного депутата Миколи Княжицького Лариса Княжицька та народний депутат Вадим Денисенко.

Власником ТОВ «Голдберрі» є ТОВ «Астра фінанс», яке належить ТОВ «Новини-ТВ» та Ларисі Княжицькій.

Нагадаємо, що 14 квітня Нацрада також анулювала ліцензію міжнародного англомовного каналу групи «1+1 медіа» Ukraine Today (ліцензіатом було ТОВ «УНІАН-ТБ») – теж за заявою самої компанії.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1042
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду