На Lenta.ru відбулась чергова зміна головреда

На Lenta.ru відбулась чергова зміна головреда

8 Лютого 2016
1204
8 Лютого 2016
18:46

На Lenta.ru відбулась чергова зміна головреда

1204
Головний редактор російського інтернет-видання Lenta.ru Олексій Гореславський залишив свою посаду, новим головним редактором стане Олександр Белоновський.
На Lenta.ru відбулась чергова зміна головреда
На Lenta.ru відбулась чергова зміна головреда

Про це повідомляє видання «Журдом» з посиланням на прес-реліз Rambler&Co.

Раніше Олександр Белоновський працював в Lenta.ru як перший заступник головного редактора. У видання він прийшов два роки тому на позицію заступника головреда.

Lenta.ru - лідер по цитованості і найпопулярніше російське інтернет-ЗМІ за даними Internet Media Awards 2014 року. Щомісяця видання відвідує понад 20 млн користувачів (дані Google Analytics).

Нагадаємо,  до звільнення у 2014 році головним редактором видання Lenta.ru була Галина Тимченко. Після цього вона заснувала незалежне видання Meduza, редакція якого розташована у Різі (Латвія). Наразі у Meduza працює група колишніх співробітників Lenta.ru.  У січні 2016 року Галина Тимченко залишила посаду головного редактора Meduza.  Головредом став її заступник Іван Колпаков.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1204
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду