ICTV запускає нове шоу «Що по телику?»

ICTV запускає нове шоу «Що по телику?»

12 Жовтня 2015
1611
12 Жовтня 2015
16:16

ICTV запускає нове шоу «Що по телику?»

1611
ICTV запускає нове шоу «Що по телику?»
ICTV запускає нове шоу «Що по телику?»

З 16 жовтня на каналі ICTV почне виходити нове шоу «Що по телику?». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Шоу вийде в ефірі о 22.30.

 

«Що по телеку?» - це українська версія популярного британського проекту Gogglebox.

 

«Зазираючи у вітальні пересічних глядачів, камера телешоу зручно "вмощується" поряд із ними і ретельно фіксує всі їхні враження від перегляду різноманітних телепрограм. У проекті візьмуть участь цілі сім'ї, які абсолютно відверто поділяться своїми думками щодо побаченого на екрані. Вони розкажуть про те, що змушує їх сміятися, що сердить, а що - навіть викликає сльози», - анонсує телеканал.

 

Нагадаємо,  канал  ICTV  почав адаптувати британський формат Gogglebox про глядачів-телекритиків у 2013 році.

 

У липні 2015 року телеканал ICTV запустив кастинги нового шоу, який є версією популярного британського формату Gogglebox.  До участі у шоу канал запрошував глядачів, які обожнюють дивитися і обговорювати телепрограми: їх ведучих, учасників, локації і декорації, музику і спецефекти. Взяти участь у кастингу могли родини, пари чи групи, які проживають разом.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1611
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду