ICTV і  Pro TV зніматимуть другий сезон серіалу «Пес» - прем’єра восени 2016 року (ДОПОВНЕНО)

ICTV і Pro TV зніматимуть другий сезон серіалу «Пес» - прем’єра восени 2016 року (ДОПОВНЕНО)

5 Жовтня 2015
4345
5 Жовтня 2015
16:55

ICTV і Pro TV зніматимуть другий сезон серіалу «Пес» - прем’єра восени 2016 року (ДОПОВНЕНО)

4345
ICTV і  Pro TV зніматимуть другий сезон серіалу «Пес» - прем’єра восени 2016 року (ДОПОВНЕНО)
ICTV і  Pro TV зніматимуть другий сезон серіалу «Пес» - прем’єра восени 2016 року (ДОПОВНЕНО)

Телеканал ICTV і українська кінокомпанія  Pro TV досягли домовленості  щодо зйомок другого сезону детективного серіалу «Пес». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Директор-президент ICTV Олександр Богуцький повідомив, що показ другого сезону серіалу «Пес» розпочнеться на його каналі восени наступного року.

 

«Другий сезон серіалу вийде восени 2016 року, і мені здається, його чекатимуть. Я особисто дуже задоволений і вважаю, що "Пес" був прекрасної прем'єрою осені», - сказав  Олександр Богуцький.

 

Зараз телеканал закінчив прем'єрний показ першого  сезону серіалу «Пес», який стартував в ефірі 1 вересня.  Прем'єра стрічки узяла рейтинг 5,03%, частку 15,82%, удвічі підвищивши показники слоту 21.30-22.18 порівняно з травнем 2015-го. Тоді о цій порі ICTV мав у середньому рейтинг 2,57%, частку 7,73%. 

 

Телеканал повідомляє, що рішення про зйомки другого сезону серіалу було прийняте за результатами успішного показу першого сезону.

 

Як повідомив «Детектор медіа» генеральний директор кінокомпанії  Pro TV Віктор Приходько, існують плани продажу серіалу «Пес» в інші країни - насамперед, у Росію, Казахстан, Білорусь, країни Балтії, Ізраїль, США. З огляду на це співробітники правоохоронних органів у серіалі не мали ознак приналежності до будь-якої країни. Якщо для показу в Україні у титрах і загальних планах був знятий Київ, то для показу в Росії продакшн перемонтує стрічку, додавши так звані «адресні плани» і титри, зняті у Москві.

 

За жанром Віктор Приходько називає серіал іронічним детективом.

 

Повний текст інтерв'ю з кінорежисером, продюсером, генеральним директором кінокомпанії Pro TV Віктором Приходьком читайте на «Детектор медіа» незабаром.

 

Нагадаємо, 1 вересня на телеканалі ICTV стартували чотири детективні серіали українського виробництва. Найвищі рейтинг і частку телеперегляду з-поміж них каналу приніс серіал виробництва студії Pro TV «Пес».

 

Продюсер Pro TV Артем Приходько на скринінгу нових серіалів від учасників ініціативної групи «#Кінокраїна», що відбувся 11 вересня в рамках медіафоруму Kiev Media Week, повідомив, що кінокомпанія хоче знімати другий сезон детективного серіалу «Пес».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4345
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду