«Список адаптованих каналів» поповнився трьома мовниками

«Список адаптованих каналів» поповнився трьома мовниками

1 Жовтня 2015
3323
1 Жовтня 2015
11:31

«Список адаптованих каналів» поповнився трьома мовниками

3323
«Список адаптованих каналів» поповнився трьома мовниками
«Список адаптованих каналів» поповнився трьома мовниками

1 жовтня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення доповнила Перелік програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і ретрансляція яких на території України не обмежується, (так званий «список адаптованих каналів») трьома іноземними телеканалами: Travel and Adventure, ID Xtra та DTX.

 

Travel and Adventure - туристичний телеканал, який має ліцензію Естонії. Мовить цілодобово російською та англійською мовами з російського супутника АBS у кодованому вигляді. Реклама на каналі відсутня.

 

ID Xtra - пізнавальний телеканал групи Discovery про події та таємниці історії, невигадані драми, інтриги, здогадки. Має ліцензію Великої Британії. Мовить цілодобово російською та англійською мовами із шведського супутника Аstra 4a в кодованому вигляді. Реклама на каналі відсутня.

 

DTX - розважальний телеканал групи Discovery для молодої чоловічої аудиторії. Має ліцензію Великої Британії. Мовить цілодобово російською та англійською мовами із норвезького супутника Thor у кодованому вигляді. Реклама на каналі відсутня.

 

Усі канали одночасно транслюються у форматах стандартної та високої чіткості (SD та HD).

 

Travel and Adventure додано до списку адаптованих каналів за зверненням ТОВ «Стоун медіа». Два канали групи Discovery - за зверненням Discovery Communications Europe Limited.

 

З урахуванням трьох нових каналів Перелік програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і ретрансляція яких на території України не обмежується, нині містить 188 іноземних телеканалів.

 

Нагадаємо, що попередні зміни до Переліку програм вносилися 13 серпня - до списку було додано кіноканал АМС.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3323
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду