8-9 жовтня – конференція «ТІМ Україна 2015: телеком, ІТ, медіа»

28 Вересня 2015
3239
28 Вересня 2015
20:03

8-9 жовтня – конференція «ТІМ Україна 2015: телеком, ІТ, медіа»

3239
8-9 жовтня – конференція «ТІМ Україна 2015: телеком, ІТ, медіа»

8-9 жовтня відбудеться виставка і конференція «ТІМ Україна 2015: телеком, ІТ, медіа».

 

Місце проведення - павільйоні виставкового центру «АККО Інтернешнл» (парк ім. О.С.Пушкіна) за адресою: м. Київ, проспект Перемоги, 40-Б.

 

Для участі в заході необхідно зареєструватися.

 

8 жовтня, Великий зал

 

У дискусійній панелі про перспективи та ризики галузей телеком, ІТ, медіа візьмуть участь: Олексій Куракін (Медіа Група Україна), Віталій Чірков (StarLightMedia), Максим Смілянець (Датагруп), Святослав Горбань (Київстар), Денис Захаренко (Укртелеком), Іван Шестаков (Megogo), Апостолус Тріантафайллоу (Eutelsat), Дмитро Калита (Інтел Україна), Валерій Куций (Міратех), модератори: Олена Мініч (Міністерство економічного розвитку і торгівлі), Станіслав Юрасов (Технології).

 

У розділі майстер-клас «OTT стратегії для операторів» виступлять: Костянтин Шульга (Ромсат) «Світові тренди в OTT мовленні і рішення Conax Мульти DRM» і Michal Szyszkowski (WISI Communications & Co) «Нові віяння у розвитку Європейських мультисервісних мереж».

 

У дискусії про IT «Нові технології в бізнесі: практичний досвід впровадження інновацій з рітейлу, медицини, фінансів, АПК» візьмуть участь: Сергій Босак (Брокард), Валентин Перція (Вітаграмма / Сінево), Роман Кривошей (АGFA Healthcare) Дмитро Макарічев (ПриватБанк (Приват 24), Яна Бесіда, Дмитро Лазунчеков (E & Y).

 

8 жовтня, Червоний зал

 

Круглий стіл з питань подолання необґрунтованих бар'єрів на ринку інформаційно-телекомунікаційних послуг. Організатори: Укртелемережа, АППК, ІнАУ.

 

8 жовтня, Синій зал

 

Перспективи IT в агросекторі. Організатор - Agro IT Booster.

 

9 жовтня, Великий зал

 

Дискусія «Майбутнє економіки України, ринків телеком, ІТ, медіа: прогнози та очікування». Можливості для інвестиції: перспективні технології, сектори ринку. Практичні поради для тих, хто хоче продати / купити бізнес або залучити інвестиції в технологічний сектор. Модератор дискусії  - Андрій Блінов (керівник проекту «Успішна країна»).

 

Майстер-класи: «5 способів продати компанію подорожче». Практичні аспекти злиттів і поглинань. Дискусія про ІТ, телеком, медіастартапи: Opportunities & Risks. Можливості для інвестиції: перспективні технології, сектори.

 

Дискусія: «Інвестиції в стартап: міфи і реальність». Рейтинг перспективних секторів для інвестування на 2016 рік. Модератор: Андрій Колодюк - керуючий партнер AVentures.

 

9 жовтня, Червоний зал

 

Тенденції розвитку супутникових телекомунікацій. Платне супутникове ТБ в Україні: Бути чи не бути? Організатор - «Медіасат».

 

9 жовтня, Синій зал

 

IT-Jazz: проблеми та тенденції IТ в ритейлі. Організатор - ВГО «Співтовариство ІТ-директорів України».

 

Детальніше - на сайті конференції «ТІМ Україна 2015: телеком, ІТ, медіа»

 

З додаткових питань слід звертатися:

Участь і робота зі спонсорами - Влада Рублевська, +38 067 215 0208, vr@timint.net

Партнерство та програмне наповнення - Анатолій Фроленков, +38 050 332 4193, af@timint.net

ЗМІ та загальні питання - in@timint.net

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3239
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду