«Українська правда» перезапустить «Економічну правду»

«Українська правда» перезапустить «Економічну правду»

22 Вересня 2015
3897
22 Вересня 2015
18:37

«Українська правда» перезапустить «Економічну правду»

3897
«Українська правда» перезапустить «Економічну правду»
«Українська правда» перезапустить «Економічну правду»

Інтернет-видання «Економічна правда», що входить до групи видань «Українська правда», змінить концепцію і команду. Про це в коментарі «Детектор медіа» розповіла головний редактор «Української правди» Севгіль Мусаєва-Боровик.

 

«Ми в черговий раз перезапускаємо "Економічну правду", будемо створювати якісне ділове видання, якого зараз дуже бракує на ринку. В наших планах також виховувати нових ділових кореспондентів», - повідомила пані Мусаєва-Боровик.

 

Вона також прокоментувала кадрові зміни у складі команди «Економічної правди» (проект залишили головний редактор Сергій Лямець і низка авторів). «Ми будемо прощатися з одними і запрошувати нових людей до нашої команди», - зауважила пані Мусаєва-Боровик.

 

Нагадаємо, з 21 вересня стало відомо, що головний редактор «Економічної правди» Сергій Лямець залишив видання. А минулого тижня постійні автори проекту Станіслав Юрасов і Вікторія Власенко повідомили, що припиняють співпрацю з виданням на постійній основі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3897
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду