СТБ розпочинає роботу над дитячим реаліті-шоу за форматом Kid Nation

СТБ розпочинає роботу над дитячим реаліті-шоу за форматом Kid Nation

22 Вересня 2015
4314
22 Вересня 2015
12:00

СТБ розпочинає роботу над дитячим реаліті-шоу за форматом Kid Nation

4314
СТБ розпочинає роботу над дитячим реаліті-шоу за форматом Kid Nation
СТБ розпочинає роботу над дитячим реаліті-шоу за форматом Kid Nation

Телеканал СТБ розпочинає роботу над новим проектом - дитячим реаліті-шоу за американським форматом Kid Nation. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За умова формату, діти від 8 до 16 років беруться будувати власне місто мрії без дорослих. 25 юним учасникам за 45 днів необхідно побудувати в прямому і переносному сенсі місто на покинутій території під наглядом ведучого. Дітям доведеться самостійно управляти містом, виробляти власні принципи і закони, за якими житиме їхнє суспільство, і вчитися абсолютної самостійності.

 

Проект виробляє ТО Олексія Гладушевського («Холостяк», «Зважені та щасливі», «Супермодель по-українськи»). Керівник проекту - Оксана Кузьменко.

 

На думку творців української адаптації, проект стане винятковим серед дитячих телешоу: «Ми маємо справу з підростаючим поколінням, а це проекція дорослих, суспільства, в якому вони живуть, проекція власне нас. Діти відрізняються безпосередністю і незатуманеною свідомістю, вони тільки починають пізнавати світ і часто копіюють поведінку своїх батьків. Це шоу дозволить побачити ідеальне майбутнє очима дітей і помилки дорослого світу, яких ми, можливо, не помічаємо», - вважає Олексій Гладушевський.

 

Телеканал уже оголосив кастинг учасників майбутнього шоу. Для участі в кастингу необхідно заповнити анкету на сайті СТБ.

 

Оригінальне шоу Kid Nation вийшло в ефір американської телемережі CBS у 2007 році. Після першого сезону телеканал вирішив закрити шоу.

 

Нагадаємо, що у квітні телеканал СТБ розпочав роботу над новим талант-шоу, учасниками якого будуть діти до 16 років. Формат шоу - власна розробка каналу. Виробництвом займається творче об'єднання СТБ під керівництвом Оксани Болкун («Х-фактор»). Навесні розпочався кастинг учасників проекту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4314
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду