Цифрове агентство GLP перетворилося на Digital Age

Цифрове агентство GLP перетворилося на Digital Age

16 Вересня 2015
1250
16 Вересня 2015
14:51

Цифрове агентство GLP перетворилося на Digital Age

1250
Цифрове агентство GLP перетворилося на Digital Age
Цифрове агентство GLP перетворилося на Digital Age

Віра Черниш, екс-директор з маркетингу та спецпроектів журналу «Фокус», разом з партнером Георгієм Гіоргадзе провели ребрендинг власного цифрового агентства GLP, на базі якого запустили агентство Digital Age, основна спеціалізація якого - маркетинг, PR і веб-продакшн для ІТ-проектів і стартапів. Про це пані Черниш повідомила «Детектор медіа».

 

Digital Age займеться розробкою і реалізацією стратегій для ІТ-стартапів, продуктових компаній, аутсорсерів та інтернет-магазинів. «Фактично мова йде про ребрендинг і зміну концепції існуючого бізнесу», - повідомила пані Черниш.

 

У штаті агентства працює 15 фахівців в області розробки сайтів і мобільних додатків, пошукової оптимізації, діджитал-реклами, маркетингу і PR.

 

Партнер агентства Digital Age Віра Черниш має диплом CIPR (Британського королівського інституту зі зв'язків з громадськістю). Реалізовувала проекти для «Київстару», «ПроКредитБанку», брендів «Джонні Вокер» і Louis Vuitton, швейцарського банку UBS, конференції IDCEE та інші. До приходу в агентський бізнес відповідала за монетизацію і просування видань Forbes, «Фокус» і «Корреспондент».

 

Керівний партнер агентства Георгій Гіоргадзе - експерт з IT-маркетингу та венчурного інвестування. Консультував стартапи бізнес-акселератора GrowthUP і Bitcoin-платформа Bitfury. До 2009 року керував медіахолдингом Modern Networks, супроводжував операцію з поглинання активів холдингу компанією Digital Ventures.

 

Нагадаємо, навесні 2015 року Віра Черниш залишила посаду директора з маркетингу і спецпроектів видавничого дому «Фокус Медіа» та стала партнером цифрового агентства GLP.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1250
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду