У новому сезоні програма  каналу «1+1» «Інспектор Фреймут» перевірятиме транспорт

У новому сезоні програма каналу «1+1» «Інспектор Фреймут» перевірятиме транспорт

8 Вересня 2015
3178
8 Вересня 2015
16:59

У новому сезоні програма каналу «1+1» «Інспектор Фреймут» перевірятиме транспорт

3178
У новому сезоні програма  каналу «1+1» «Інспектор Фреймут» перевірятиме транспорт
У новому сезоні програма  каналу «1+1» «Інспектор Фреймут» перевірятиме транспорт

Третій сезон соціального реаліті «Інспектор Фреймут», що виходить в ефірі «1+1», буде присвячено також транспортній інфраструктурі. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Починаючи з цієї осені, команда проекту разом із ведучою Ольгою Фреймут перевірятиме транспортні майданчики, мобільні додатки з моніторингу міського транспорту та інші інтернет-сервіси, популярні серед українців. Такі теми були визначені за листами глядачів.

 

У новому сезоні про реалії українського суспільства йтиметься в історіях пересічних  людей, які стануть героями програми.

 

Команда «Інспектора Фреймут» запрошує глядачів стати автором ідей нових інспекцій програми. Надіслати особисту історію, рекомендацію по відвідуванню об'єкта або скаргу можна на електронну адресу: inspector@1plus1.tv.

 

Нагадаємо, в цьому телесезоні в колишньому слоті проекту «Інспектор Фреймут» виходить авторська програма Дмитра Комарова «Світ навиворіт» про подорожі до екзотичних країн.

 

Як писала «Детектор медіа», 3 вересня Київський апеляційний господарський суд задовольнив апеляційну скаргу телеканалу «1+1» і відмовив у позові Новому каналу. Цією постановою суд скасував рішення першої інстанції - Господарського суду Києва, знявши заборону на трансляцію програми «Інспектор Фреймут» на каналі «1+1» і скасував рішення про виплату грошової компенсації  ТОВ «Новий канал».

 

Новий канал готує апеляційну скаргу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3178
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду