«РБК-Україна» запустив інформаційно-розважальний проект Styler

«РБК-Україна» запустив інформаційно-розважальний проект Styler

3 Вересня 2015
2291
3 Вересня 2015
14:36

«РБК-Україна» запустив інформаційно-розважальний проект Styler

2291
«РБК-Україна» запустив інформаційно-розважальний проект Styler
«РБК-Україна» запустив інформаційно-розважальний проект Styler

Незалежне інформаційне агентство «РБК-Україна» починає осінній сезон із запуску нового інформаційно-розважального проекту Styler. Про це повідомляє пресс-служба інформагентства.

 

«Вирішили спробувати себе в роботі з «неділовою» інформацією, не змінюючи при цьому сегменту «Бізнес і Фінанси». Для цього і створили Styler», - сказав генеральний директор «РБК-Україна» Йосип Пінтус.

 

Новий проект покликаний розширити спектр публікованих агентством матеріалів. Тепер читачі «РБК-Україна» - здебільшого, представники бізнес-аудиторії - зможуть відволіктися від серйозних політико-економічних новин на інформацію, пов'язану з їх захопленнями і стилем життя.

 

Одним з найбільших розділів Styler стане «Афіша» з анонсами подій - фестивалів та концертів, фільмів і вистав, вечірок і презентацій, тренінгів та лекцій, ярмарків та екскурсій. Запропонувати свою подія в «Афішу» кожен бажаючий зможе просто на сайті.

 

Творці проекту хочуть зробити контент Styler буде максимально унікальним і актуальним, включити великий відсоток перекладних матеріалів від провідних світових ЗМІ. Новини України також будуть ретельно відслідковуватися.

 

Styler не має наміру обмежуватися суто «таблоїдними» матеріалами. «Родзинка» проекту - щотижневі інтерв'ю з відомими і впливовими людьми, а також публікації, що містять рекомендації фахівців «з перших вуст». Крім того, журналісти Styler будуть зачіпати насущні проблеми українського суспільства, робити професійні репортажі, створювати корисні огляди.

 

Що стосується рекламодавців, крім уже звичних форматів взаємодії з аудиторіями новий проект дозволить запропонувати нові, найбільш лояльні - інтерв'ю, оглядові статті, спецпроекти, конкурси, публікації новинного формату, фотогалереї та відеоролики.

 

Для користувачів мобільних пристроїв працює зручна мобільна версія.

 

«Коли здається, що світ котиться в прірву, Styler нагадає - все не так погано. Вчені як і раніше роблять відкриття, художники пишуть картини, режисери знімають відмінне кіно, лектори запалюють аудиторії, кондитери придумують ласощі, дизайнери - одяг... Одним словом, вихід є, життя триває! Ми сподіваємося, що завоюємо свою аудиторію, адже саме в кризу позитивна і конструктивна інформація необхідна, як ніколи», - сказала головний редактор проекту Styler Катерина Дубовська.

 

Нагадаємо, у лютому Денис Безлюдько був призначений головним редактором інформаційного агентства «РБК-Україна». Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив попередній головний редактор «РБК-Україна» Антон Подлуцький, який відтепер став шеф-редактором інформаційного агентства.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2291
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду